آنچه باید هنگام واگذاری سیم‌کارت بدانید | رندباز

بایدها و نبایدهای واگذاری سیم‌کارت

آنچه باید هنگام واگذاری سیم‌کارت بدانید

در صورت واگذاری سیم‌کارت یا سلب امتیاز آن و واگذاری به فردی دیگر، امکان قرار گرفتن کلیه اطلاعات شبکه‌های مجازی شما در اختیار فرد ثالث بسیار زیاد است…
تاریخ انتشار: 30 مهر 1399

امروزه خریداری سیم‌کارت‌های تلفن همراه هم به دلیل قیمت کمتر سیم‌کارتها و هم خدمات ارائه شده توسط اپراتورها، به حدی ساده تر از گذشته است که اغلب مردم مالک بیش از یک سیم‌کارت هستند. تعدد ‌سیم‌کارت در سراسر جهان به امری رایج تبدیل شده است به طوری‌که بیشتر شرکت‌های سازنده گوشی موبایل در سال های اخیر به تولید گوشی‌هایی با قابلیت پشتیبانی از دو سیم‌کارت روی آورده اند تا مشترکین برای استفاده از سیم‌کارت دیگر خود نیازی به گوشی موبایل اضافه نداشته باشند.

 

داشتن بیش از یک سیم‌کارت به خودی خود مشکلی ندارد، ولی مشکل از آنجایی شروع می‌شود که قصد واگذاری سیم‌کارت خود را داشته باشید، یا به علت استفاده نکردن طولانی مدت از سیم‌کارت، امتیاز آن توسط اپراتور مربوطه سلب شده و به شخص دیگری واگذار شده باشد.

 

به نقل از پایگاه خبری رندباز، چون امروزه برای ثبت‌نام و عضویت در بسیاری از شبکه‌های اجتماعی و یا پیام‌رسان‌های مجازی نیاز به درج شماره سیم‌کارت می باشد، در صورت واگذاری سیم‌کارت یا سلب امتیاز آن و واگذاری به فردی دیگر، امکان قرار گرفتن کلیه اطلاعات شبکه‌های مجازی شما در اختیار فرد ثالث بسیار زیاد است.

 

هنگام فروش یا واگذاری سیم‌کارت، کاربر جدید به تمام اطلاعات ذخیره ‌شده سیم‌کارت‌ و شبکه‌های اجتماعی دسترسی خواهد داشت، بنابراین برای جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی، لازم است اقداماتی مانند غیر فعال کردن اکانت‌ های فعال در شبکه‌های اجتماعی انجام شود. 

 

 بسیاری از جرائم و کلاهبرداری‌های اینترنتی و تلفنی با استفاده از سیم‌کارت ‌های تلفن همراه سایر افراد انجام می ‌شود، بنابراین کاربران نباید سیم‌کارت روشن و فعال خود را در اختیار دیگران قرار دهند. همچنین کاربران باید هنگام انتقال سند مالکیت سیم‌کارت‌های خود، حتماً اکانت‌های شبکه‌های اجتماعی که با آن سیم‌کارت فعال شده ‌اند را حذف کند، زیرا احتمال سوء استفاده از اکانت‌ ها در شبکه‌های اجتماعی توسط خریدار سیم‌کارت وجود دارد. 

 

از طرف دیگر برخی از افراد، بنا به دلایلی مجبور به استفاده از چندین  سیم‌کارت ‌هستند، اما بعد از مدتی ممکن است از سیم‌کارتی استفاده نکنند یا سیم‌کارت مفقود شود که در نهایت پس از چندین ماه، سیم‌کارت توسط اپراتورها به مالکیت فرد دیگری در می‌‌آید. در چنین شرایطی لازم است کاربر نکاتی را مدنظر قرار دهد که پلیس فتا به این موارد اشاره کرده است.

 

کاربران می ‌توانند از طریق پیامک ۳۰۰۰۱۵۰ و پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، از تعداد سیم‌کارت ‌هایی که با شماره ملی آن ‌ها ثبت ‌شده است، اطلاع یابند و برای اطلاع از شماره سیم‌کارت موردنظر از طریق اپراتور مربوطه اقدام کنند. 

 

یکی از چالش‌های فعلی کاربران تلفن همراه، وجود سیم‌کارت‌ هایی است که به علت عدم فعالیت کاربر، توسط شرکت ارائه ‌دهنده خدمات ارتباطی، پس از پایان مهلت قانونی سلب امتیاز شده و مجدداً به چرخه فروش برگردانده می ‌شود و به صورتی قانونی در اختیار کاربری دیگر قرار می‌گیرد. 

 

از آنجایی‌که کاربر جدید به تمام اطلاعات ذخیره‌شده این سیم‌کارت‌ دسترسی خواهد داشت، اطلاعاتی شامل پیام ‌رسان ‌های تلفن همراه و همه اطلاعات کاربر قبلی بدون هیچ دردسری در دسترس کاربر جدید خواهد بود که با این اتفاق، همه عواقب سوء استفاده از اطلاعات شخصی کاربران، متوجه صاحب قانونی سیم‌کارت است. 

 

مؤثرترین توصیه برای جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی دراین‌باره می‌ تواند این باشد که فرد، پیش از فروش سیم‌کارت خود، تمامی اکانت‌ های فعال در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌ رسان‌ها را غیرفعال کند و حتی لازم است پیش از واگذاری سیم‌کارت، کانال ‌ها و گروه‌های فعال در شبکه‌های اجتماعی را نیز غیرفعال و حذف کند و علاوه بر این عکس و فیلم ‌های بارگذاری ‌شده را هم از شبکه‌های اجتماعی پاک کند.

 

منبع: سایت خرید و فروش سیم‌کارت رندباز



نظرات کاربران


Success!
Error!
!فروشگاه سیم کارتتو ایجاد کن، 2.000 تومان اعتبار هدیه بگیر ایجاد فروشگاه اختصاصی +