افزایش کاربران سیم کارت الکترونیکی | رندباز

افزایش تولید سیم کارت الکترونیکی

افزایش کاربران سیم کارت الکترونیکی

پس از ورود گوشی موبایل به کشور، استفاده از قطعه ای از جنس PVC با تراشه ای فلزی روی آن جهت استفاده از خدمات ارتباطی اپراتور تلفن همراه الزامی بود.
تاریخ انتشار: 3خرداد 1403

پس از ورود گوشی موبایل به کشور، استفاده از قطعه ای از جنس PVC با تراشه ای فلزی روی آن جهت استفاده از خدمات ارتباطی اپراتور تلفن همراه الزامی بود.

اولین اپراتوری که سیم‌کارت ارائه می نمود همراه اول بود که با پیشرفت تکنولوژی و همه گیر شدن تلفن های همراه اپراتورهای ایرانسل و شاتل نیز در این زمینه فعالیت خود را آغاز کردند.

با پیشرفت تکنولوژی و دنیای هوشمند، سیم‌کارت های جدید با عنوان eSIM وارد بازار جهانی شدند که جایگزین مناسبی برای سیم‌کارت های معمولی به نظر می رسند.

در ادامه به بررسی بیشتر سیم‌کارت الکترونیکی یا eSIM خواهیم پرداخت:

سیم‌کارت الکترونیکی

سیم‌کارت الکترونیکی که به نام eSIM شناخته می شود، یک قطعه الکترونیکی بوده که روی مادربودر موبایل تعبیه می شود. واژه eSIM مخفف Embedded SIM به معنای سیم‌کارت جاساز شده است.

تفاوت سیم‌کارت معمولی و سیم‌کارت eSIM

برای خرید سیم‌کارت معمولی به نمایندگی اپراتور مورد نظر مراجعه نموده و پس از دریافت سیم‌کارت، آن را در موبایل گذاشته و پس از اتصال به مخابرات، سیم‌کارت فعال می شود.
برای خرید سیم‌کارت eSIM فقط به یک کد فعالسازی "QR" نیاز است که با اسکن کردن کد مربوطه که از مخابرات ارسال می گردد، سیم‌کارت eSIM فعال می گردد بدون نیاز به نصب دستی قطعه فیزیکی در جایگاه نصب سیم‌کارت.
جهت تعویض سیم‌کارت نیز نیاز به تعویض گوشی موبایل نمی باشد و فقط باید درخواست داشتن شماره جدید به اپراتور مورد نظر اعلام گردد.

مزایای eSIM

سیم‌کارت الکترونیک ایده جدیدی نیست ولی همواره از مطرح ترین موضوعات دنیای هوشمند است.

سیم‌کارت معمولی از جنس PVC با یک فطعه فلزی روی آن است که با شماره منحصر به فرد، موجودیت کاربر را به اپراتور مورد نظر اعلام می نماید. eSIM نیز دقیقا همین عملکرد را با انعطاف پذیری بیشتر دارا می باشد.

eSIM به لحاظ ظاهری حتی از سیم‌کارت نانوسیم نیز سبک تر می باشد و به همین دلیل روی هر دستگاهی بدون محدودیت اندازه و وزن قرار می گیرد.
اتصال سریع و راحت فقط با اسکن کد ارسالی از اپراتور
حافظه بالا و نامحدود، در حالی که سیم‌کارت معمولی تقریبا 256 کیلوبایت حافظه دارد.
تغییر شماره بدون نیاز به تعویض به سیم‌کارت فیزیکی
قابل استفاده در خارج از کشور با اسکن کد QR کشور مقصد

معایب eSIM

قابل استفاده در گوشی های خاص که به این تکنولوژی مجهز شده اند.
عدم وجود جایگاه سیم‌کارت معمولی در صورتی که در سفرهای خارجی، کشور مقصد از eSIM پشتیبانی نکند
قیمت بالای گوشی موبایل مجهز به eSIM
جا به جایی تراشه روی مادربورد و مشکلات سخت افزاری

راه اندازی eSIM در ایران

در حال حاضر در ایران اپراتورهایی مانند شاتل موبایل و سامانتل eSIM را ارائه می دهند که با استقبال خوبی از جانب مشترکین رو به رو شده است.

مدیر عامل شاتل موبایل، آرش کریم بیگی نیز از ارائه رنج سوم سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) با پیش شماره 0998 و کد 12 در آینده نزدیک خبر داد.

باتوجه به جدید بودن این تکنولوژی در کشور ما، نیاز به یاری اپراتورهای قدیمی برای ارائه خدماتی نظیر پوشش سراسری اینترنت همراه می باشد.

کریم بیگی در این زمینه به یاری اپراتورهای همراه اول و ایرانسل در راستای ارائه پوشش گسترده و سراسری سرویس اینترنت همراه برای سیم‌کارت های الکترونیکی شاتل موبایل اشاره نمود.

ایرانسل در سال 1396 طی مراسمی با حضور فعالانی از شرکت های معتبر بین المللی و کارشناسان فناوری اطلاعات، پروفایل eSIM را تست کرده بود ولی همچنان این طرح به صورت عمومی اجرا نگردیده است.

بنابراین هنوز خرید سیم‌کارت الکترونیکی همراه اول و ایرانسل به بهره وری نرسیده است. پس از راه اندازی سیم‌کارت eSIM، شرایط برای تبدیل سیم‌کارت معمولی به eSIM نیز فراهم خواهد شد.

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز

 


نظرات کاربران


Success!
Error!
!فروشگاه سیم کارتتو ایجاد کن، 2.000 تومان اعتبار هدیه بگیر ایجاد فروشگاه اختصاصی +