روش های سلب امتیاز سیم کارت در اپراتور ها
نحوه سلب امتیاز سیم کارت در سه اپراتور اول کشور
سلب امتیاز سیم کارت می تواند هنگامی که از سیم کارتی استفاده نمی کنید، سیم کارت شما گم شده است، تعداد زیادی سیم کارت دارید و مایل به خرید سیم کارت جدید هستید کمک کننده می باشد.
شاید شما هم هنگام قانون سیم کارت با این اخظار مواجه شده باشید: " کدملی شما مجاز به خرید نیست"
یکی از دلایل این اخطار می تواند تعداد سیم کارت های تحت مالکیت شما باشد. باتوجه به قانون هر ایرانی تنها می تواند 10 عدد سیم کارت داشته باشد که این قانون برای برخی افراد ممکن است مشکل ساز باشد.
از طرفی ممکن است هر فرد تعدادی سیم کارت بدون استفاده یا مفقود شده داشته باشد که باعث به وجود آمدن خطرات احتمالی شوند.
با در نظر گرفتن تمام موارد، سلب مالکیت سیم کارت می تواند برای خرید سیم کارت جدید، راه حلی مناسبی باشد.
سلب امتیاز سیم کارت همان سلب مالکیت می باشد و به این معنی است که سیم کارت از مالکیت شما خارج شده و دیگر مالک آن نیستید. این روش هنگامی که از سیم کارتی استفاده نمی کنید، سیم کارت شما گم شده است، تعداد زیادی سیم کارت دارید و مایل به خرید سیم کارت جدید هستید کمک کننده می باشد.
در ادامه سلب مالکیت امتیاز کارت های سه اپراتور همراه اول، ایرانسل و رایتل را بررسی خواهیم کرد:
سلب مالکیت سیم کارت همراه اول
برای این روش به حساب کاربری خود در اپلیکیشن "همراه من" مراجعه نموده، پس از آن به بخش خدمات بروید و گزینه "مدیریت سیم کارت" را انتخاب نمایید. در این بخش شماره هایی که در شبکه همراه اول به نام شما ثبت شده است نشان داده می شود و پایین هر شماره گزینه "سلب یا عدم سلب" وجود دارد که در صورت تمایل به سلب امتیاز سیم کارت همراه اول مورد نظر، باید آن گزینه را انتخاب نمایید.
با انتخاب گزینه "سلب یا عدم سلب" پیغامی به شما نمایش داده می شود که اگر اقدام به سلب مالکیت این سیم کارت نمایید، سیم کارت از مالکیت شما خارج شده و امکان بازیابی آن را نخواهید داشت.
سپس کادر مربع "با آگاهی از قوانین تجاری اقدام به سلب مالکیت می کنم" را انتخاب کرده و روی گزینه "اقدام به سلب مالکیت" کلیک نمایید.
در این روش پس از 24 ساعت سیم کارت شما سلب مالکیت خواهد شد و در صورت انصراف از سلب امتیاز سیم کارت فقط تا 24 ساعت امکان انصراف از این درخواست در اپلیکیشن "همراه من" وجود دارد.
سلب مالکیت سیم کارت ایرانسل
برای سلب امتیاز سیم کارت ایرانسل می توان از طریق مراجعه حضوری اقدام نمود.
روش دیگر برای سلب امتیاز سیم کارت ایرانسل از طریق برنامه "ایرانسل من" می باشد.
پس از ورود به برنامه، گزینه "سایر" و بعد از آن "مشاهده سیم کارت های ایرانسل ثبت شده" را انتخاب نموده و در این بخش روی گزینه "سلب امتیاز" مقابل سیم کارتی که می خواهید از آن سلب مالکیت کنید، کلیک نمایید.
در نسخه اندروید اپلیکیشن "ایرانسل من" به بخش "سایر"، سپس "پرونده" بروید و گزینه "اطلاعات حساب" را انتخاب نمایید. بعد از آن به بخش "مشاهده سیم کارت های ایرانسل ثبت شده" بروید و در مقابل سیم کارتی که مایل به سلب مالکیت آن هستید، روی گزینه "سلب امتیاز" کلیک نمایید.
سلب مالکیت سیم کارت رایتل
برای سلب امتیاز سیم کارت رایتل دو راه وجود دارد:
اپلیکیشن "رایتل من": پس از ورود به اپلیکیشن گزینه "مدیریت سیم کارت ها" از منو را انتخاب نمایید. سپس گزینه "سلب امتیاز" را نتخاب کنید. بعد از انتخاب این گزینه و پیش از آغاز فرآیند سلب امتیاز یک صفحه جدید حاوی پیام هشدار به شما نشان داده می شود. در صورت تمایل به سلب مالکیت سیم کارت رایتل خود، گزینه "درخواست سلب امتیاز" را انتخاب نمایید.
وبسایت "رایتل من": پس از ورود به سایت از طریق منوی رایتل من و گزینه "ورود به رایتل من" وارد حساب کاربری خود شوید و گزینه "سلب امتیاز" از منوی "مدیریت سیم کارت" را انتخاب نمایید.
در صورت دسترسی نداشتن به سیم کارت رایتل خود که با کد ملی و به نام شما در اپراتور رایتل ثبت شده است، جهت سلب مالکیت باید به صورت حضوری و با همراه داشتن کارت ملی یا شناسنامه به فروشگاه های رایتل مراجعه نمایید.
نکاتی در خصوص سلب امتیاز سیم کارت رایتل:
مشترکان رایتل در صورتی قادر به انجام سلب مالکیت سیم کارت خود هستند که از زمان ثبت نام سیم کارتشان 90 روز گذشته باشد.
سیم کارت های سازمانی (B2B) رایتل امکان سلب امتیاز ندارند.
برای سیم کارت های مسدود شده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تا زمان رفع مسدودیت امکان سلب امتیاز وجود نخواهد داشت.
منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز