انواع نمایشگر گوشی تلفن همراه
معرفی کلی انواع Display
امروزه از انواع متفاوتی از صفحههای نمایش در تلفنهای هوشمند استفاده میشود که شامل موارد زیر هستند:
LCD
IPS-LCD
OLED
AMOLED
صفحات نمایش مهمترین رابط میان کاربران و ابزارهای دیجیتال هستند، و زمانی که این صفحات به قابلیت لمس مجهز شوند اصلیترین جزء ارتباطی بین کاربر و گجت را میسازند؛ به همین دلیل سنجش مولفههایی نظیر نسبت کنتراست (تضاد)، کالیبراسیون رنگها، خوانایی صفحه در نور خورشید و روشنایی صفحههای نمایش اهمیت ویژهای پیدا میکنند.
صفحات LCD/IPS-LCD
نمایشگرهای LCD (نمایشگر کریستال مایع) از ماتریکس بلورهای مایع تشکیل شدهاند. کریستالهای مایع به خودی خود نور ساطع نمیکنند و برای روشن کردن کل صفحه نمایش به نوعی نور پس زمینه متکی هستند. به واسطه این تکنولوژی، نمایشگرهای LCD در زیر نور مستقیم خورشید بسیار واضح هستند.
در نمایشگرهای IPS-LCD چیدمان LCDها علاوه بر بازتولید رنگها، باعث ایجاد زاویه دید بهتر میشود. این مسئله IPS-LCDها را به صفحه نمایشی رایج در تلفنهای هوشمند میان رده تا پرچمدار تبدیل کرده است.
صفحات OLED/AMOLED
این صفحات از LEDهای ارگانیک بهره میبرند که از خود نور ساتع میکنند. این قابلیت LEDهای ارگانیک نیاز به نور پس زمینه را از بین میبرد، در نتیجه امکان تولید صفحات نمایشگر و گوشیهای موبایل نازکتری به وجود میآید. این نمایشگرها رنگهای تیره را زندهتر نشان میدهند؛ همچنین نسبت کنتراست و توانایی نمایش در محیطهای تاریک در این صفحات بهتر از دیگر نمایشگرهاست.
علاوه بر موارد فوق، این صفحات مصرف انرژی کمتری نیز دارند. در صفحات LCD نور پس زمینه دائما روشن است درحالی که صفحات OLED/AMOLED هنگام نمایش رنگ سیاه، پیکسل مربوطه را به طور کامل خاموش میکنند.
منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز