مهاجرت میلیونها کاربر به سیگنال در پی سیاستهای جدید واتساپ
سیاستهای جدید واتساپ، دلیل محبوبیت سیگنال شد
هنگامی که در تاریخ 10 اردیبهشت سال 97، اپلیکیشن تلگرام به دستور مقامات قضایی از دسترس کاربران ایرانی خارج شد، درصدی از کاربران تلگرام به واتساپ مهاجرت کرده و از آن برای مکالمههای روزانه و یا فرستادن پیامهای فوری استفاده نمودند، با این حال بسیاری از کسبوکارها همچنان از کانالهای تلگرامی برای فروش محصولات، تبلیغات و اطلاعرسانی بهره میبرند و این اپلیکیشن هنوز محبوبیت خود را بین کاربران ایرانی حفظ کرده است. اپلیکیشن واتساپ با حدود دو میلیارد کاربر در سراسر جهان، اکنون سیاستی را پیش گرفته است که ظاهرا به مذاق بسیاری از کاربران خوش نیامده و محبوبیت این اپلیکیشن را نه تنها در ایران، بلکه در سراسر دنیا کاهش داده است. واتساپ در اعلامیهای خبر از انتقال و تحویل دادههای کاربران به فیسبوک داده و به نوعی حریم خصوصی کاربران را زیر پا گذاشته است.
به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ سیاستهای حریم خصوصی واتساپ، دلیلی است برای دانلود میلیونی تلگرام و سایر اپلیکیشنهای پیام رسان، از جمله سیگنال. براساس بیانیهای از سوی واتساپ تا تاریخ 8 فوریه سال 2021 (20 بهمن 99) کاربران موظفاند تا با قوانین و سیاستهای جدید این برنامه موافقت نمایند، در غیر این صورت قادر به ادامه استفاده از اپلیکیشن واتساپ نمیباشند. واتساپ در سال 2014 به ارزش 12 میلیارد دلار به شرکت فیسبوک فروخته شد و به عنوان محبوبترین اپلیکیشن پیام رسان در 180 کشور مورد استفاده قرار گرفت. دو سال بعد از آن، این اپلیکیشن سیاست جدیدی را مبنی بر در دسترس قرار دادن دادههای شخصی کاربران برای فیسبوک پیش گرفت، موضوعی که نگرانی کاربران را برانگیخته است، این است که هفته گذشته واتساپ عملا فاش کردن اطلاعات شخصی کاربران به فیسبوک را اعلام نموده و به نوعی آنها را مجبور به موافقت با این قوانین کرده است.
کاربران بسیاری در شبکههای اجتماعی مختلف از جمله توییتر به شدت به این بیانیه واتساپ واکنش نشان داده و به فاش شدن اطلاعات شخصی خود نظیر حساب کاربری، دادهها و اطلاعات مالی، جزئیات گوشی، نام پروفایل و آدرسهای IP اعتراض نمودهاند و به نظرمیرسد حرف واتساپ مبنی بر منتشر نشدن محتوای چتها تاثیری در کاهش خشم آنها نداشته است.
ممکن است با خود بگویید که قصد فیسبوک از جمع آوری این اطلاعات از کاربران چیست و چه سودی از این دادهها نصیبش میشود؟
به گزارش از Privacy International، سازمانی که در زمینه حقوق دیجیتال فعالیت میکند، فیسبوک به احتمال زیاد به دنبال دسترسی به شمارههای موبایل کاربران است تا بتواند از آن در راستای اهداف تبلیغاتی خود بهره ببرد. نیام سوئینی، مدیر واحد سیاستگذاریِ واتساپ، چند اهداف این برنامه جدید را بهبود نحوه ارتباط کسبوکارها با مشتریان خود در معرفی میکند.
در این روزها سخن از سایر اپلیکیشن پیام رسان به میان آورده میشود که از میان آن میتوان به اپلیکیشن مورد تایید ایلان ماسک، مدیر شرکت تسلا و اسپیس ایکس، اشاره کرد. ایلان ماسک که به عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته میشود، در پستی در توئیتر به سادگی و در طی یک جمله نوشت: "از سیگنال استفاده کنید". سیگنال یک اپلیکیشن پیام رسان است که امنیت بسیار بیشتری را نسبت به واتس آپ برای کاربران خود فراهم مینماید و هیچگونه وابستگی به فیسبوک ندارد. سیستم رمزنگاری سرتاسری (End-to-End Encryption)، چتهای خصوصی، گروهی، تماس صوتی و ویدئویی از قابلیتهای هستند که سیگنال به کاربران خود ارائه میدهد. از همه مهمتر افراد مجبور به پرداخت هزینه برای استفاده از این اپلیکیشن نمیباشند و به طور رایگان در پلی استور و اپ استور در دسترس همگان قرار گرفته است.
راهاندازی و استفاده از سیگنال بسیار راحت بوده و کاربران میتوانند از آن بر روی گوشیهای هوشمند اندرویدی و iOS و همچنین سیستم عامل ویندوز و مک استفاده کنند.
منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز