ذن فون مکس پرو ایسوس (M1)
ASUS ZENFONE MAX PRO (M1)
5,800,000تومان از 5,800,000تومان تا 5,800,000 تومان
مشخصات فنی ایسوس - ذن فون مکس پرو ایسوس (M1)
ارائه
2018, آوریل
وضعیت:
موجود. عرضه شده در می 2018
پلتفرم
اندروید 8.1 (اوریو)
Qualcomm SDM636 Snapdragon 636
8 هستهی 1.8 گیگاهرتزی Kryo 260
Adreno 509
حافظه
میکرو اسدی, تا 400 گیگابایت (درگاه اختصاصی)
64 گیگابایت, 4/6 گیگابایت رم یا 32 گیگابایت, 3 گیگابایت رم
دوربین اصلی
13 مگاپیکسل , (f/2.2) و 5 مگاپیکسل, فوکوس خودکار با تشخیص فاز, فلش LED
16 مگاپیکسل , فوکوس خودکار با تشخیص فاز, فلش LED (نسخه ی 6 گیگابایتی)
5 مگاپیکسل , فوکوس خودکار با تشخیص فاز, فلش LED (نسخه ی 6 گیگابایتی)
8 مگاپیکسل , (لنز فوق عریض 13 میلی متری، f/2.2)
برچسبگذاری جغرافیایی, فوکوس لمسی, تشخیص چهره, HDR
2160p@30fps, 1080p@30fps
دوربین سلفی
8 مگاپیکسل , (f/2.2), فلش LED
16 مگاپیکسل , فلش LED (نسخه ی 6 گیگابایتی)
ویژگی:
فلش ال ای دی
1080p@30fps
صدا
لغو کنندهی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی
ویژگی
حسگر اثرانگشت (پشت گوشی), شتابسنج, سنسور مجاورت, قطبنما
شارژ سریع باتری: 5V/2A
پخشکنندهی +MP3/WAV/eAAC
پخشکنندهی MP4/H.264
نمایشدهندهی اسناد
ویراستار عکس و فیلم
شبکه
GSM / HSPA / LTE
سایر موارد
رنگ:
توجه:ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این صفحه درست نباشد بدین منظور شما میتوانید در راستای کامل بودن اطلاعات به ما کمک کنید.
معرفی :
سری Asus ZenFone Max در بازار گوشی های هوشمند ارزان قیمت، تقریباً در دسته اندرویدهای نسبتاً ضعیف قرار میگیرد. اگرچه این دستگاه دارای یک باتری قوی است اما این گوشی در بخش های دیگر به سختی می تواند از گوشی های پرچمدار دیگر مانند شیائومی ردمی نوت ، پیشی بگیرد.
اما ZenFone Max Pro M1 اینجاست تا این موضوع را تغییر دهد. این بار اِیسوز با کلی تلاش و تکنولوژی جدید آمده است تا با شیائومی مبارزه کند.
اِیسوز با ارائه یک دستگاه جدید با نسبت صفحه نمایشِ 18:9، پردازندۀ اسنپدراگون 636، دوربین دوگانه و یک باتری قویِ 5000 میلی آمپر آمده است تا از شیائومی در میدان جنگ پیروز شود. اگر این ویژگی ها شما را برای خرید ZenFone Max Pro M1 راضی نمیکند، باید بدانید که اِیسوز این دستگاه را همراه با اندروید 8.1، وارد بازار کرد.
به عبارت دیگر می توان گفت، با توجه به محدوده قیمتی، ZenFone Max Pro M1 یک گوشی کامل است.
جعبه Asus ZenFone Max Pro M1 :
این گوشی در یک بسته بندی شیک و استاندارد به بازار عرضه میشود. همراه با جعبه، علاوه بر گوشی، یک کابل microUSB و شارژر 10 واتی عرضه میشود.
ویژگی که این جعبه را منحصر به فرد میکند، وجود یک مقوایِ کوچکی به نام Max-Box است که وقتی پایین گوشی را در آن قرار می دهید، صدای بلندگو را تقویت میکند. این مقوای کوچک، در واقع از یک تکنیک ساده برای منعکس کردن صدا در جهت کاربر استفاده میکند و باعث میشود، صدای اسپیکر بلندتر بشود.
طراحی :
گوشی ZenFone Max Pro M1، ظاهری ساده اما شیک دارد. صفحه نمایش گوشی به جز حاشیه های باریکی که در بالا و پایین دارد، توسط شیشۀ 2.5D پوشیده شده است. این شیشه دارای پوشش اولئوفبیک - oleophobic بوده و در برابر خراش مقاومت بالایی دارد.
در نوار بالایی گوشی، earpiece، دوربین سلفی، سنسور نور محیط، سنسور مجاورت و یک فلش LED قرار دارد.
این صفحه نمایش 5.99 اینچی، حاشیه های بسیار نازکی دارد که باعث زیباتر شدن صفحه نمایش میشود. همچنین حاشیه های صفحه نمایش گوشی، در نسخه های رنگی هم مشکی باقی میماند.
صفحه نمایش
فریم این گوشی از جنس پلاستیک است. در سمت راست فریم، کلید پاور ( روشن/خاموش کردن گوشی) و کلید های تنظیم صدا قرار دارند. دسترسی به این کلید ها آسان است، اگرچه افرادی که دستان کوچکی دارند باید برای دسترسی به کلید زیاد کردن صدا، کمی انگشتان خود را به سمت بالا بکشند.
فریم سمت چپیِ، محل قرارگیری سینی سیم کارت است که دو سیم کارت و یک کارت microSD را در خود جای میدهد و دیگر لازم بین فضای ذخیره سازی بیشتر و سیم کارت دوم یکی را انتخاب کنید.
در پایین گوشی، بلندگو، microUSB، میکروفن و جک هدفون قرار گرفته است. اکنون کانکتورِ microUSB کمتر استفاده میشود و دیگر بیشتر گوشی ها از USB-C استفاده میکنند. جایگزین کردن کانکتورِ microUSB با USB-C هم یکی از برنامه های اِیسوز برای آینده است.
قسمت پشتی گوشی، یک پنل فلزی است که در تقریباً در وسط آن حسگر اثر انگشت قرار گرفته است که دسترسی به آن راحت است. همچنین دوربین های دوگانه این گوشی برآمدگی ای ایجاد نمیکنند و تقریباً هم سطح با پشت گوشی هستند.
شاید طراحی این گوشی خیلی خاص و منحصر به فرد نباشد اما بدون شک یک گوشی محکم و با مقاومت بالایی است. همچنین این گوشی کمی بلند است بنابراین شاید مناسب افرادی که گوشی بسیار کوچکی میخواهند، نباشد.
صفحه نمایش :
Asus Zenfone Max Pro M1
دارای یک صفحه نمایشِ 5.99 اینچیِ IPS LCD با رزولوشن 1080x2160 پیکسل است و میتوان گفت که اِیسوز دارای یک صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت است.
این صفحه نمایش، یک پنلِ بزرگ با کنتراست خوب و روشناییِ مناسب است. و تنها اشکال این صفحه نمایش با کیفیت، رنگ های بیش از حد اشباع شده آن است. خیلی بهتر میشد، اگر اِیسوز بیشتر از سیستم رنگیِ sRGB در صفحه نمایش خود استفاده میکرد اما متاسفانه رد پای این سیستم به سختی در مدل Zenfone Max Pro M1 دیده می شود و همین امر باعث شده تا رنگ قرمز در برخی محتواهای این گوشی کمی شدیدتر به نظر برسد اما با این حال، صفحه نمایش این گوشی عملیات بازتولید رنگ را به خوبی انجام میدهد.
اما خبر بد این است که صفحه نمایشِ ZenFone Max Pro M1 متاسفانه فاقد گوریلا گلس - Gorilla Glass است و اگر گوشی شما با زمین یا سطح محکمی برخورد کند، متاسفانه خراشیده می شود یا حتی اگر شدت ضربه زیاد باشد، صفحه نمایش شما ممکن است بشکند، بنابراین تا زمانیکه خودتان یک محافظ صفحه تهیه کنید، باید با احتیاط از آن استفاده کنید.
عمر باتری :
با یک باتری بزرگِ 5000 میلی آمپری و یک چیپست مقرون به صرفه، عمر باتری شما را شگفت زده میکند. این باتری که در کمتر از 3 ساعت، 100% شارژ میشود، تنها با یک بار شارژ کردن حدود دو روز دوام می آورد. در واقع روز اول، شارژ گوشی شما به سختی به 50% میرسد.
حتی روز هایی که استفاده از GPS یا داده های گوشی خود دارید هم می توانید به راحتی تنها با یکبار شارژ کردن، کل روز از گوشی خود استفاده کنید.
می توانید به باتری اِیسوز اعتماد کنید، با خیال راحت به کارهای خود رسیدگی کنید و مطمئن باشید که شما را در وسط روز تنها نمیگذارد.
تنها اشکال این باتری، مدت زمانی است که طول میکشد تا شارژ شود. این گوشی متاسفانه از حالت fast charging یا همان شارژ سریع پشتیبانی نمی کند بنابراین حدود 2 ساعت الی 2 ساعت و نیم طول می کشد تا باتری گوشی شما 100% پر شود. همچنین به هیچ عنوان استفاده از پاور بانک را به شما پیشنهاد نمی کنیم و توصیه میکنیم تا این گوشی را شب ها هنگام استراحت خود شارژ کنید تا روز بعدی بتوانید از آن به راحتی استفاده کنید.
کیفیت صدا :
این گوشی دارای یک تک اسپیکر در فریمِ پایینیِ گوشی با طراحیِ 5 آهنربایی یا همان 5magnet است. صدای اسپیکرِ Zenfone بسیار بلند است و هنگام تلفنی صحبت کردن هم مشکلی برای شنیدن صدای طرف مقابل یا شنیده شدن صدای خودتان نخواهید داشت اما بیس صداها کمی ضعیف است که باعث شده تا از کیفیت کلی اسپیکرها کاسته بشود. اما استفاده از Max-Box یک گزینه دیگر است که باعث میشود، کیفیت صدایی که شما می شنوید بهتر شود اما اگر همچنان از کیفیت ناراضی بودید، می توانید از هندزفری استفاده کنید.
اما متاسفانه همراه با جعبه، هندزفری در اختیار شما قرار نمیگیرد و شما باید آن را خودتان جداگانه تهیه کنید.
نرم افزار :
گوشی اِیسوز ZenFone Max Pro M1 با سیستم اندروید 8.1 Oreo عرضه میشود و برخلاف دستگاه های قبلی ZenFone، این گوشی با نسخهای از اندروید عرضه میشود که در این رنج قیمت بسیار نادر و کمیاب است.
نمایی از نرم افزارِ ZenFone Max Pro M1
این نرم افزار در بیشتر قسمت ها مانند سیستم عامل اندروید در دستگاه های Google Pixel و Android One عمل میکند.
اِیسوز یک سری برنامه های متفرقه نیز به طور پیش فرض برای شما بر روی گوشی نصب می کند اما شما می توانید، در صورت غیر نیاز بودن این برنامه ها، آنها را پاک کنید.
اما برخی ویژگی ها نرم افزاری فقط مخصوص به اِیسوز هستند و ZenMotion نام دارند و برخی از این ویژگی ها عبارتند از :
دو بار ضربه زدن بر روی صفحه نمایش برای روشن کردن آن
کشیدن انگشت خود بر روی صفحه نمایش یا به عبارت دیگر Swipe برای خاموش کردن صفحه نمایش
کشیدن حروف نام برنامه برای باز کردن آن
و همچنین در اِیسوز میتوانید برنامه های دیگری مانند دوربین، ماشین حساب، تقویم، رادیو FM، ضبط صدا و …… را پیدا کنید که Custom هستند یعنی حذف کردن آنها از سیستم عامل گوشی غیرممکن است.
اِیسوز همچنین برای بازگشایی قفل صفحه نمایش یک حالت face unlock هم ارائه می دهد که همان face ID است و قفل گوشی پس از اسکن چهره شما باز می شود.
اگرچه این حالت شاید در فضا های کم نور، عملکرد بسیار قوی ای نداشته باشد اما اِیسوز دارد برای بهبود این سیستم تلاش بسیار زیادی میکند.
در آخر، ZenFone Max Pro M1 به طور کلی مانند یک گوشی اندروید عمل میکند و تفاوت چندانی با آن ندارد، بنابراین هنگام استفاده از آن دچار مشکلات زیادی نخواهید شد.
عملکرد :
گوشی ZenFone Max Pro M1، مجهز به پردازنده Qualcomm Snapdragon 636 با 3 یا 4 گیگابایت رمِ LPDDR4X و حافظه ذخیره سازیِ 32 یا 64 گیگابایتی است.
که در این بخش اِیسوز با شیائومی ردمی نوت 5 پرو برابری می کند و ما انتظار عملکردِ یکسانی از این دو گوشی داشتیم و خوشبختانه نتایج یکسانی هم به دست آوردیم.
نه تنها ZenFone Pro Max M1 نتایج و اعداد چشمگیری را در Benchmark ارائه کرد، بلکه در عمل نیز بسیار سریع بود.
برنامه ها در اِیسوز به سرعت باز میشوند و حتی تغییر بین برنامه ها نیز بسیار سریع است.
در اصل ترکیب یک تراشه قدرتمند و یک رابط کاربری سبک (lightweight UI) یک حرکت هوشمندانه بود و اِیسوز توانست به بهترین شکل آن را به اجرا در بیاورد.
عملکرد بازی در این گوشی هم خوب بوده، شاید این گوشی بهترین گزینه برای گیمرهای حرفه ای نباشد اما برای بازی های ساده تر گزینۀ مناسبی است.
متاسفانه برخی از بازی در ابعاد 16:9 ارائه می شوند، درحالیکه صفحه نمایش شما ابعادی برابر با 18:9 دارد و باعث میشود حاشیه هایی از بالا و پایین صفحه شما کاملا بدون استفاده بماند.
اما در واقع نمی شود که این مشکل به طور کامل برطرف شود زیرا نمی توان از همه برنامه نویس ها و سازنده های بازی انتظار داشت که همه برنامه های خود را در ابعاد 18:9 طراحی کنند، با این حال این مورد مشکل بزرگ و دردسر سازی نیست.
دوربین :
اِیسوز ZenFone Max Pro M1 دارای یک سیستم دوربین دوگانه است که شامل یک دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی و یک سنسور ثانویۀ 5 مگاپیکسلی است که تنها کاربرد آن محو کردن تصویر پس زمینه است.
نرم افزار دوربینِ ZenFone Pro Max M1، یک برنامه مخصوصِ اِیسوز است، با اینکه یک برنامه نسبتاً ساده است اما بیشتر ویژگی های مهم و ضروری را ارائه میدهد.
حالت های مختلفی در برنامه دوربین به طور پیش فرض ذخیره شده است که می توانید هنگام عکسبرداری از آنها استفاده کنید که این حالت ها ا عبارتند از HDR، پرتره، landscape، حالت شب، sports، flowers، blacklight، candlelight، sunset و beach و snow.
در این دوربین حالت حرفه ای یا همان Pro Mode وجود ندارد اما می توانید ISO، نوردهی و تعادل رنگ سفید را در تنظیمات برنامه دوربین تنظیم کنید.
همچنین فیلترهای رنگی ای مانند mono, sepia, negative, solarize, posterize, aqua, emboss, sketch و neon وجود دارد که می توانید از آنها هم هنگام عکسبرداری استفاده کنید.
یکی دیگر از نکاتی که هنگام استفاده از برنامه دوربین باید به آن توجه داشته باشید، آن است که این برنامه به صورت خودکار روی آخرین حالتی که از استفاده کرده اید، باقی می ماند. برای مثال اگر از حالت پرتره استفاده کرده اید و پس از آن از برنامه خارج شده اید، هنگامی که دوباره برنامه دوربین خود را باز میکنید، دوربین شما همچنان روی حالت پرتره تنظیم است، پس هر زمان که برنامه دوربین را باز می کنید باید حواستان باشد که ابتدا حالت مورد نظر خود را انتخاب کنید.
نمایی از برنامه دوربین
این دوربین موفق شده است تا با کیفیتِ بالای تصاویرِ خود، کاربران را تحت تاثیر قرار بدهد. رنگِ این تصاویر که در نور روز ذخیره می شوند، عالی است. همچنین این تصاویر نه تنها از کنتراستِ خوبی برخوردار هستند بلکه تراز سفیدیِ دقیقی هم دارند. تنها اشکال این دوربین به علت گسترده نبودن دامنه دینامیکی است که البته مشکل خیلی بزرگی هم نیست، زیرا با وجود ویژگی های خوبِ این دوربین، محدود بودن دامنه دینامیکی اصلا به چشم نمی آید.
نمونه تصاویر با دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی
برخلاف حالت های دیگر دوربین، حالت HDR چندان تعریفی ندارد و در بیشتر مواقع استفاده از آن پیشنهاد نمیشود. این حالت گاهی، رنگ های تصاویر را بیش از اندازه روشن می کند بطوریکه رنگ ها اشباع می شوند. بهتر بود که اِیسوز، حالت HDR دوربین شیائومی ردمی نوت 5 را به عنوان الگوی خود استفاده کند تا اشکالات کوچک این حالت در اِیسوز برطرف شود.
حالت HDR : خاموش حالت HDR : روشن
عکس هایی که در محیط کم نور گرفته می شوند هم مناسب هستند. با اینکه تصاویر کمی نویز دارند و جزئیات آنها مبهم است اما در کل کیفیت خوبی دارند. همچنین اگر در بیرون عکس بگیرید، کیفیت آنها بهتر هم می شود.
خبر خوب این است که حالت پرتره، حتی روی اشیاء غیر انسانی هم به خوبی کار میکند اما با این تفاوت که پردازش و ذخیره تصاویر ممکن است چند ثانیه طول بکشد اما با این حال تصاویر در حالت پرتره کیفیت بالایی دارند.
نمونه تصاویر اشیاء با استفاده از حالت پرتره
ضبط ویدیو :
حالت ضبط ویدیو دارای یک حالت اضافیِ DCI 4K است که این حالت با رزولوشن 4096x2160 پیکسل، یک حالت 4K واقعی است و همان حالتی است که دوربین های حرفه ای با آن فیلمبرداری می کنند و شما به راحتی می توانید با گوشی خود به این حالت دسترسی داشته باشید. این رزولوشن کمتر در تلفن همراه ها، مخصوصا تلفن همراه های ارزان قیمت پیدا می شود بنابراین باید قدر این حالت را بدانید. البته در این حالت، شما در ازای به دست آوردن فضای افقی، کمی از فضای عمودیِ ویدیو خود را از دست می دهید. همچنین نرخ فریم شما به 24 هرتز کاهش پیدا میکند.
متاسفانه این گوشی در هیچ کدام از حالت های فیلمبرداری، لرزشگیر تصویر ندارد و همچنین دامنه دینامیکی همچنان کمی ضعیف است.
با این حال این گوشی ویدیوهای بسیار با کیفیتی را فیلمبرداری می کند، اما بخاطر نبود لرزشگیر، باید تا حد امکان دست خود را ثابت بگیرید و تکان ندهید.
رقابت :
اصلی ترین و احتمالا تنها رقیبِ ارزشمندِ Asus ZenFone Max Pro M1، در حال حاضر Redmi Note 5 Pro است. ردمی دارای طراحی زیباتر، دوربین کمی با کیفیت تر و اسپیکر کمی بلندتری است. همچنین ردمی دارای رابط کاربریِ MIUI است که برای برخی مزیتِ بزرگی به حساب می آید اما برخی دیگر هم ترجیح می دهند تا با همان سیستم عامل اندرویدِ اِیسوز کار کنند.
همچنین ردمی باتری کوچکتری دارد، اگرچه عمر باتری آن بسیار خوب است و از شارژ سریع هم پشتیبانی میکند که یک مزیت نسبت به اِیسوز محسوب می شود.
از سمت راست :
اِیسوز ZenFone Max Pro M1 و شیائومی ردمی نوت 5 پرو
اما مهمتر از همه، ردمی نوت 5 پرو به طور قابل توجهی گران تر است، با اینکه با خرید ردمی نوت 5 پرو، ویژگی های خیلی بیشتری دریافت نخواهید کرد البته علاوه بر مزیت هایی که در بالاتر بیان کردیم، 2 گیگابایت رم اضافه هم دریافت خواهید کرد اما به نظر میرسد که بدون در نظر گرفتن این ویژگی ها هم اِیسوز توانسته تا شیائومی را شکست دهد.
نتیجه گیری :
برخلاف دستگاه های گذشته، ZenFone Max Pro M1 اکنون یک دستگاه فوق العاده رقابتی در بازار به شما می آید که رقیب های زیادی هم دارد. قبل از این دستگاه، اِیسوز اغلب از شیائومی شکست می خورد اما دیگر اِیسوز آمده است تا بازار را به دست خود بگیرد
در آخر، اگر به دنبال یک گوشی هوشمند اندرویدی ارزان قیمت هستید، Asus ZenFone Max Pro M1 می تواند به راحتی توجه شما را جذب کند و یکی از انتخاب های شما باشد.