گلکسی A51 سامسونگ
SAMSUNG GALAXY A51
8,800,000تومان از 8,800,000تومان تا 8,800,000 تومان
مشخصات فنی سامسونگ - گلکسی A51 سامسونگ
ارائه
2019، دسامبر
وضعیت:
موجود. عرضه به بازار 2019، دسامبر
پلتفرم
اندروید 10.0
Exynos 9611 (ده نانومتری)
8 هستهای (چهار هستهی 2.3 گیگاهرتز Cortex-A73 و چهار هستهی 1.7 گیگاهرتز Cortex-A53)
Mali-G72 MP3
حافظه
microSDXC (درگاه اختصاصی)
64 گیگابایت 4 گیگابایت رم، 128 گیگابایت 4 گیگابایت رم، 128 گیگابایت 6 یا 8 گیگابایت رم
UFS 2.0
دوربین اصلی
48 مگاپیکسل , (0.8 میکرومتر سایز پیکسل، 1/2.0 اینچ سایز سنسور، لنز واید 26 میلی متری، f/2.0، فوکوس خودکار با تشخیص فاز)
12 مگاپیکسل , (لنز 13 میلی متری فوق عریض، 1.12 میکرومتر سایز پیکسل، f/2.2)
5 مگاپیکسل , (لنز 40 میلی متری تله فوتو، f/2.4، دوربین مخصوص ماکرو)
5 مگاپیکسل , (1.12 میکرومتر سایز پیکسل، 1/5.0 اینچ سایز سنسور، f/2.2، سنسور تشخیص عمق تصویر)
فلش LED، پانوراما، HDR
2160p@30fps، 1080p@30/60/120fps; لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
دوربین سلفی
32 مگاپیکسل , (0.8 میکرومتر سایز پیکسل، 1/2.8 اینچ سایز سنسور، لنز واید 26 میلی متری، f/2.2)
ویژگی:
HDR
1080p@30fps ،2160p@30fps
صدا
بله
ویژگی
حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر، اپتیکال)، شتابسنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطبنما
ANT+
شبکه
GSM / HSPA / LTE
سایر موارد
رنگ:
توجه:ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این صفحه درست نباشد بدین منظور شما میتوانید در راستای کامل بودن اطلاعات به ما کمک کنید.
معرفی :
در سال 2019 سامسونگ با رونمایی از خطِ A ، یک سری گوشی با قیمت مناسب اما امکانات کامل را به بازار ارائه داد.
این شرکت با اضافه کردن عدد 1 به نام محصولاتِ میان ردۀ خود ، گوشی های جدیدی را معرفی کرد و اینگونه بود که Galaxy A51 متولد شد.
عدد 1 وقتی معنا میگیرد که Galaxy A50 و Galaxy A51 را کنار هم قرار دهید و مقایسه کنید.
برای مثال در مدل های سریِ 1 ، یک دوربینِ 5 مگاپیکسلی به مجموعۀ دوربین های گوشی اضافه شده است.
همچنین چیپست های سریِ 1 پیشرفت کرده اند و برخلافِ A50 که توسط چیپستِ
Exynos 9610 پشتیبانی میشد ، A51 توسط چیپست Exynos 9611 پشتیبانی میشود.
بیاید نگاهی به پیشرفت های Galaxy A51 بیندازیم :
یک دوربین 48 مگاپیکسلی Quad Bayer اضافه شده است که جایگزین ماژولِ قبلی و معمولیِ 25 مگاپیکسلی A50 است.
همچنین سنسورِ دوربینِ ultrawide پیشرفتِ زیادی در تعداد پیکسل داشته است که اکنون این دوربین 12 مگاپیکسل دارد ، درحالیکه همین دوربین در A50 تنها شاملِ 8 مگاپیکسل بوده اما هر دو دوربین پوششِ 123 درجه ای به محیط اطاف خود دارند و این پوشش در A51 تغییری نکرده است.
همچنین جای دوربینِ سلفیِ U شکل در A50 ، در A51 جای دوربینِ سلفی O شکل است.
خودِ دوربین نیز علاوه بر شکل ظاهریِ آن ، پیشرفتِ خوبی را تجربه کرده است و دوربینِ 25 مگاپیکسلیِ A50 جای خود را به یک دوربین 32 مگاپیکسلیِ Quad Bayer در A51 داده است.
جعبه Samsung Galaxy A51 :
تغییری در جعبۀ A51 وجود ندارد و A51 مانند سری های قبلیِ A در یک جعبه سفید به بازار عرضه میشود.
در داخل این جعبه علاوه بر گوشی ، یک آداپتورِ 15 واتیِ fast charging که مبتنی بر QC2.0 است ، قرار دارد که این آداپتور ، یک کابلِ A به C است.
همچنین یک جفت هدفون و یک قابِ شفافِ سیلیکونی در این جعبه قرار دارد.
طراحی :
گلکسی آ51 و آ71 که در ابتدای سال 2020 به بازار معرفی شدند ، با طراحی زیبای خود چهره ی جدیدی از سامسونگ را به نمایش گذاشتند.
همچنین تمام دوربین های این گوشی در یک مربعِ مشکی که گوشه های خمیده ای دارد ، قرار گرفته است.
فلشِ LED نیز در مربعِ مشکی رنگِ دوربین ها قرار گرفته است. و برخلاف گوشی های قبلی اسکنر اثر انگشت دیگر در پشت گوشی قرار ندارد.
طراحان سامسونگ طرح جدید و خلاقانه ای را برای سامسونگ گلکسی آ51 و آ71 طرح کرده اند.
دو خط مورب وجود دارد که هرکدام به نوعی یک قسمت را از قسمت زیرین خود جدا کرده است و برخورد این دو خط مورب ، یک X تشکیل داده اند که پشت گوشی را به چهار قسمت تقسیم کرده است که هر یم از این قسمت ها ، طرح مختص به خود را دارد.
همچنین این طرح بازی با نور نیز دارد. ما رنگِ Prism Crush Black را مورد بررسی قرار دادیم که اگر در زاویه مناسب به آن نگاه کنید ، پشت این گوشی مانند یک رنگین کمان ایجاد شده است. فارق از رنگی که برای گوشی انتخاب میکنید (سفید ، صورتی ، آبی و مشکی) این رنگین کمان در همه رنگ ها دیده میشود اما شاید در رنگ های روشن ، این رنگین کمان کمتر به چشم بیاید.
با وجود زیبایی ظاهری، صفحه پشتی گلکسی A51 از پلاستیک ساخته شده است، بنابراین مانند گوشی های دیگر نمیتوان با اعتماد به نفس از ضد ضربه بودن این گوشی حرف زد. اما اگر روی صفحه پشت یک لایهGorilla Glass که دوام بالایی دارد ، قرار میگرفت
امنیت بیشتری برای گوشی تضمین میشد.
اما در ساخت صفحه نمایش گوشی از شیشه های نسل سوم Corning استفاده شده است بنابراین صفحه نمایش شما نسبت به صفحه پشت گوشی شما از امنیت بیشتری برخوردار است.
دوربین سلفیِ o شکلِ آ51 است که زیبایی بیشتری را به صفحه نمایش این گوشی داده است و مانند دوربین سلفیِ گوشی Note10 است. دوربین سلفی آ51 شکاف کوچکتری دارد و نسبت به آ71 فضای کمتری را در صفحه نمایش اشغال میکند.
دوربین سلفی در آ51 :
دوربین سلفی در آ50 :
در مورد حاشیه های اطراف گوشی نیز ، آ51 نسبت به آ50 یک مرحله قابل توجه پیشرفت کرده است و اکنون حاشیه ها بسیار نازک تر اند. کناره ها حتی نوار پایین گوشی نیز باریک تر هستند، اما نکته مهم این است که ، این دو گوشی ضخامت یکسانی دارند .
همانطور که در A50 بود، در گلکسی A51 نیز یک شکافی بالا گوشی برای earpiece قرار دارد که در شیشۀ بالای صفحه نمایش گوشی حک شده است.
قاب گوشی از پلاستیک ساخته شده است، همانند سال گذشته، و دقیقاً مانند A50 .
تمام کلید های گوشی در سمت راست گوشی قرار دارند برعکس Note 10 که تمامی کلیدها در سمت چپ قرار داشتند.
کلید پاور دقیقا پایینِ کلیدهای زیاد و کم کردن صدا قرار دارد.
در سمت چپ گوشی ، سینی سیم کارت قرار دارد.این سینی محل قرارگیری دو سیم کارت و یک کارت microSD است.
اگر به فضای اضافه یا سیم کارت دوم نیازی نداشتید ، میتوانید جای آنها را خالی بگذارید بدون آنکه مشکلی برای شما ایجاد شود.
در پایین گوشی ، پورت USB-C در مرکز قرار دارد. در سمت چپ این پورت جک هدفون و در سمت راست آن بلندگو و میکروفن قرار دارد.
ابعاد گلکسی آ51 ، 158.5 x 73.6 x 7.9 میلیمتر است و 172 گرم وزن دارد.
که این ابعاد باعث میشود به آسانی در جیب جا شود و به همین سبب بسیار طرفدار پیدا کرده است.
A51 از رقیبِ خود یعنی Realme X2 ، نازک و باریک تر است ، درحالیکه باتری 4000 میلی آمپری را در خود جای میدهد.
این گوشی در واقع به طرز عجیبی سبک و باریک است.
صفحه نمایش 6.5 اینچی Super AMOLED :
Galaxy A51 دارای یک صفحه نمایش 6.5 اینچی Super AMOLED با ابعاد 1080 در 2400 پیکسل با نسبت ابعاد 20:9 است. این گوشی یک پنل Infinity-O است، به این معنی که یک سوراخِ O شکل برای دوربین سلفی دارد، برخلافِ شکاف ها یا بریدگی های گوشی های دیگر. A51 و A71 اولین گوشی های میان رده خط تولید شرکت سامسونگ بودند که دوربین سلفی آنها O شکل بود بجای اینکه یک شکاف برای دوربین سلفی روی صفحه نمایش قرار داشته باشد.
گوشی های پرچمداری که راه A51 و A71 را دنبال کردند و شامل این ویژگی بودند ،
Lite S10 و Note10 بودند.
برخلاف اینکه A51 در شکل ظاهری دوربین سلفی با گوشی های دیگر این شرکت کمی تفاوت دارد اما همچنان شامل صفحه نمایشِ سامسونگ OLED است و مانند آنها عمل میکند. این گوشی مورد بررسی قرار داده شده و حداکثر روشنایی 636 نیت برای روشنایی صفحه نمایش آن درنظر گرفته شده است.
همچنین حداقل روشنایی این گوشی 1.8 نیت اندازه گیری شده است.
عمر باتری Samsung Galaxy A51 :
A51 حاوی یک باتری 4000 میلی آمپری بر ساعت است که در واقع همان باتری A50 است. علی رغم اینکه A51 از همان چیستِ A50 استفاده میکند ، صفحه نمایش آن کمی بزرگتر و OS آن متفاوت تر است بنابراین همانطور که انتظار میرفت ، رفتار باتری های این دو گوشی کمی با یکدیگر تفاوت دارد.
A51 در وب گردی همراه با Wi-fi ، 13 ساعت کامل دوام آورد ، دقیقاً 1 ساعت بیشتر از A50 . اما شاهدِ افتِ 1 ساعت و نیمی در پخش و تماشای فیلم در A51 هستیم و این گوشی تنها 14 ساعت و 22 دقیقه توانایی پخش فیلم و سریال را دارد.
اما زمان مکالمه آن به 22 ساعت افزایش یافته است.
در نتیجه گیری کلی ، استقامتِ A51 ، 86 ساعت بوده است.
با استفاده از آداپتور عرضه شده، Galaxy A51 در 2 ساعت و 14 دقیقه از 0% تا 100% شارژ میشود که پیشرفتِ خاصی نداشته است اما همین مدت زمان قابل ستایش است. همچنین در مدت زمانِ 30 دقیقه ، گوشی شما تا 35% شارژ میشود که این هم بد نیست اما جای پیشرفت وجود دارد.
کیفیت صدا :
در این مرحله کیفیت صدای خروجی را از طریق جک صوتی مورد بررسی قرار میدهیم. سامسونگ گلکسی A51 با تقویت کننده خارجی فعال ، عملکرد مطلوبی را از خود به نمایش می گذارد و با حفظ صدای عالی و چشمگیر، امتیازاتِ بالایی را کسب می کند.
Android 10 و One UI 2 :
گلکسی A51 یکی از اولین گوشی های سامسونگ است که آندروید 10 را از سیستم عامل خود بیرون میکند و همراه با آخرین نسخه سیستم عامل یعنی One UI 2 وارد بازار میشود. یکی از ویژگی های خوبِ گوشی های جدید این است که همراه با آخرین نسخه سیستم عامل به بازار عرضه میشوند و شما دیگر لازم نیست که چندین ماه برای ارتقای آنها صبر کنید.
نسخه دوم One UI تفاوت زیادی با نسخه اصلی خود ندارد اما یکی از ویژگی های خوبی که به A51 اضافه شد ، صفحه edge بود .
ویژگی edge بودن صفحه تنها برای گوشی های پرچمدار سامسونگ بود که البته سامسونگ با وارد کردن این ویژگی در گوشی های میان رده خود همه را شگفت زده کرد.
این ویژگی به شما این امکان را میدهد تا با یک بار کشیدن انگشت خود از کنار صفحه به سمت راست ، به برنامه های خود در کمترین زمان ممکن دسترسی پیدا کنید.
شما میتوانید این برنامه ها را بر طبق سلیقه و نیازمندیِ خود انتخاب کنید و حتی آنها را به ترتیب دلخواه خود بچینید. در غیر اینصورت این برنامه ها به صورت خودکار و بر اساس میزان استفاده شما از برنامه ها چیده میشوند بطوریکه برنامه هایی که بیشترین استفاده را از آنها دارید و یا اخیراً از آنها استفاده کردید ، در صفحه edge شما قرار میگیرند.
شما میتوانید از روش جدید در One UI 2 برای انجام کارهای خود استفاده کنید یا کارهای خود را همان به روش نسخه اولِ One UI انجام دهید که البته تفاوت چندانی نیز در عملکرد این دو نسخه وجود ندارد.
از جمله ویژگی هایی که به A51 اضافه شده ، حالت تیره یا dark mode است که به صورت دستی و در تنظیمات قابل انتخاب است که این حالت شامل همه برنامه های گوشی میشود .
بیومتریک ها در Galaxy A51 شامل یک اسکنر اثر انگشت نوری و دوربین اصلی است که فقط قادر به تشخیص چهره است.
اسکنرِ اثر انگشت ، مشکلی ندارد و به سرعت کار میکند. همچنین این ویژگی ها برای اسکنر چهره نیز صدق میکند.
همچنین سیستمِ One UI که در سامسونگ گلکسی A51 مورد استفاده واقع شده است ، یکی از بهترین سیستم عامل ها برای گوشی است که کار کردن با آنرا بسیار راحت و شیرین میکند.
معیار ها :
گلکسی A51 به چیپست داخلی Exynos 9611 مجهز شده که یک نسخه پیشرفته شده نسبت به 9610 است که در مدل های سال گذشته استفاده میشد.
ما در این نسخه بروز رسانی شده شاهد پیشرفت در عملکرد M30s و کیفیت دوربین ها بودیم ، به غیر از این تغییرات ، باقی چیزها در دو نسخه تفاوت چندانی ندارند.
Exynos با فرایند 10 نانومتری ساخته شده است و یک CPU هشت هسته ای را با پیکربندی 2x4 کلاسیک و هسته های 4x2.3 گیگاهرتز-A73 و 4x1.7 گیگاهرتز-A53 را در خود جای میدهد.
پردازنده گرافیکی یا GPU ، Mali-G72 MP3 است.
این گوشی با سه نوع رم و حافظۀ ذخیره سازی به بازار عرضه میشود :
4/64 گیگابایت
4/128 گیگابایت
6/128 گیگابایت
دوربین ها :
Galaxy A51 دارای یک ستِ دوربینِ بسیار جذاب است که لیست این دوربین ها با دوربینِ اصلیِ 48 مگاپیگسلیِ Quad Bayer شروع میشود که این دوربین را در 9 گوشی از 10 گوشیِ میان رده پیدا میکنید. سپس یک دوربین 12 مگاپیکسلیِ ultrawide با زاویه دیدِ فوق العاده گسترده پیدا میکنید که این دوربین نسبت به دوربین ultrawide قبلی که تنها 8 مگاپیکسل بود ، پیشرفت بسیار خوب و بالایی داشته است.
A51 همچنین شامل یک دوربینِ ماکروی 5 مگاپیکسلی است درحالیکه در بقیه گوشی های میان رده ، دوربین ماکرو که از نزدیک عکسبرداری میکند تنها 2 مگاپیکسل است.
این دوربین ماکروی 5 مگاپیکسلی نسبت به دوربین های ماکروی دیگر ، لنز بلندتری دارد، همچنین فاصله کانونی آن معادل 25 میلیمتر است که باعث میشود ، شما مجبور نباشید برای عکس گرفتن از نزدیک ، گوشی خود را به سوژه مورد نظر بچسبانید.
یک دوربین 5 مگاپیکسلی دیگر نیز در پشت وجود دارد که به عنوان سنسور عمق عمل می کند .
در جلوی گوشی نیز یک دوربینِ 32 مگاپیکسلیِ Quad Bayer قرار گرفته است.
برنامه دوربین مانند گوشی های دیگرِ سامسونگ است و تغییری نکرده است ، فقط ممکن است مدل نوشته ها کمی تغییر کرده باشد یا بزرگتر یا کوچکتر شود.
در برنامه شما میتوانید با کشیدن انگشتتان به چپ و راست بین حالت های موجود ، حالت دلخواه خودتان را انتخاب کنید.
کیفیت تصاویر :
Galaxy A51 عکسهای مناسب و زیبایی میگیرد. دامنه دینامیکی کاملا خوب است و از صحنه های با نور شدید به خوبی استفاده می کند و عکسهای زیبایی را ثبت میکند.
تصاویر هیچگونه نویزی ندارند و واضح هستند و جزئیات را به خوبی به نمایش میگذارند.
کیفیت تصاویر با دوربین اصلی
اگر به دنبال عکس با کمی کیفیت بالاتر اما حجم بسیار بالاتر هستنید ، میتوانید از حالت دوربین 48 مگاپیکسلی استفاده کنید اما در این فرایند دامنه دینامیکی تصاویر شما مقداری افت میکند.
تصاویر با دوربین اصلی در حالت 48 مگاپیکسلی
دوربین ultrawide در A51 خیلی پیشرفته تر از این دوربین در A50 است و شما میتوانید این تغییر را به خوبی در تصاویر ببینید.
وضوح و جزئیات تصاویر پیشرفت کرده اند و بسیار دقیق تر هستند . همچنین در کنار این دو ویژگی ، دامنه دینامیکی عکس ها نیز پیشرفت خوبی داشته است.
تصاویر با دوربین ultrawide
تصاویر کم نور با دوربین اصلی بهترین نیستند و عکسها کمی نویز دارند اما دامنه دینامیکیِ ارتقا داده شده ، برخی از این اشکالات را برطرف میکند .
تصاویر کم نور با دوربین اصلی
کیفیت تصاویرِ کم نور یا تصاویر در شب با دوربین ultrawide نیز تفاوت چندانی با دوربین اصلی ندارند و فقط کمی رنگ ها واضح تر هستند.
تصاویر کم نور با دوربین ultrawide
هرچند با روشن کردن حالت شب هنگام عکسبرداری تعدادِ زیادی از مشکلات شما حل میشود. این حالت عکسها را کمی میبرد و با کیفیت 8 مگاپیکسل در اختیار شما قرار میدهد اما عکسها جزئیات بیشتری دارند و همچنین رنگ ها و سایه ها واضح ترند.
تصاویر کم نور با دوربین اصلی در حالت شب
حالت شب برای دوربین ultrawide بسیار مفید است و عملکرد این دوربین را بهبود میبخشد. در این حالت عکسها نویز کمتری دارند و رنگ ها زیباتر دیده میشوند.
پرتره :
پرتره های گلکسی A51 واقعاً خوب هستند. تشخیص و جداسازی این تصاویر مثال زدنی هستند و بسیاری از گوشی ها حالت پرتره A51 را الگوی خود قرار داده اند. میزان تاریِ پشت صحنه در تنظیمات پیش فرض 7/5 است (که می توانید قبل یا بعد از عکسبرداری آنرا تنظیم کنید) HDR در حالت Live Focus نیز موجود است، که در همه گوشی ها این ویژگی در حالت پرتره وجود ندارد.همچنین پرتره روی موضوعات غیر انسانی نیز به خوبی کار می کند.
حالت Close-Up (نمای نزدیک):
دوربین ماکرو در گلکسی A51 نسبت به خیلی از دوربین های ماکرو موجود در بازار برتری دارد. جزئیات بیشتری را نشان میدهد و همچنین نیازی نیست برای عکسبرداری خیلی نزدیک به سوژه خود باشید.( میتوانید بین 3 تا 5 سانتی متر فاصله داشته باشید)
دوربین سلفی :
سلفی های A51 با کیفیت 12 مگاپیکسل ارائه می شوند ، برخلافِ کیفیت 8 مگاپیکسل که از دوربین های Quad Bayer انتظار داریم. حالت 32 مگاپیکسلی نیز در دسترس است اما فاقد HDR است، بنابراین ما این حالت را پیشنهاد نمیکنیم .
در حالت کلی رنگ ها و دامنه دینامیکی تصاویر خیلی خوب هستند و همچنین جزئیات در تصاویرِ دوربین سلفی به خوبی نشان داده شده است
تصاویرِ 12 مگاپیکسلی با دوربین سلفی
حالت پرتره در دوربین سلفی شاید نتواند به خوبیِ دوربین اصلی باشد اما کار خود را به خوبی انجام میدهد و همچنین حالت HDR نیز در این حالت وجود دارد.
تصاویر پرتره با دوربین سلفی
ویدیو :
گلکسی A51 با تمام دوربین های خود یعنی دوربین اصلی ، دوربین ultrawide در پشت و دوربین سلفی در جلو تا کیفیت 4K30 ویدیو ضبط میکند.
اما متاسفانه ویدیو با کیفیت 1080 و سرعت 60 فریم بر ثانیه ضبط نمیکند.
فیلم های 2160p نرخ بیت تقریبی 48 مگابیت در ثانیه دارند، در حالی ویدیوهای1080 نرخِ 17 مگابیت در ثانیه را دارند و این مقدار برای هر دو دوربین یکسان است. صدا با 256 کیلوبیت بر ثانیه به صورت استریو ضبط می شود.
میتوان گفت که کیفیت فیلم ها برای یک گوشی میان رده عالی است، اما اشکالاتی هم دارد. فیلم های دوربین اصلی دارای رنگهای دقیق با دامنه دینامیکیِ خوبی هستند.
ضبطِ فیلم با کیفیت 4K خیلی هم خوب نیست و وقتی که بزرگنمایی می کنید ، تمام پیکسل ها قابل مشاهده نیستند. از طرف دیگر ضبط با کیفیت، 1080p دوست داشتنی تر و با کیفیت تر است.
رنگ تصاویر در فیلمبرداری با دوربینِ ultrawide در مقایسه با دوربین اصلی کمی ناواضح است و کنتراست نیز کمی پایین است اما دامنه دینامیکی آن بسیار خوب است و استفاده از این دوربین شما را پشیمان نمیکند.
رقابت :
سامسونگ هیچ وقت ساده از کنار گوشی های خود حتی گوشی های میان ردۀ خود نمیگذرد مخصوصا وقتی رقبای قوی مانند شیائومی دارد.
در ادامه میخواهیم بررسی کنیم که آیا سامسونگ گلکسی A51 میتواند در برابر خریدار ها در کنار گوشی های قدرتمند به رقابت بپردازد ؟
Realme x2 با قیمت 300 یورو، 10٪ ارزان تر از Galaxy A51 با قیمت 340 یورو است.این قیمت ها برای نسخه 128 گیگابایتی این دو گوشی هستند ،هرچند که Realme با 2 برابر RAM (رَم) یعنی 8 گیگ رَم ارائه میشود درحالیکه A51 که تنها دارای 4 گیگ رَم است.Realme از چیپست بسیار قدرتمندتری برخوردار است و عمر باتری بیشتری را ارائه می دهد. اما دوربین های ultrawide و ماکرو A51 بهتر هستند، در حالی که دوربین اصلی Realme با گوشی های دیگر قابل مقایسه نیست.
باید بدانید که با سری های Xiaomi به سختی میتوان مقابله کرد.
Mi 9T یک گوشی ای است که تقریبا همه جهان آنرا میشناسند (در برخی بازارها با نام
Redmi K20 نیز شناخته میشود.) و فضای ذخیره سازی آن تقریبا مانند A51 است ، با این تفاوت که چیپست شیائومی قویتر است و همچنین شکافی برای سلفی ندارد ( زیرا دوربین سلفی آن یک سینی است که از بالای قاب گوشی خارج میشود) بنابراین هیچ سوراخِ اضافه ای روی صفحه نمایش خود ندارد ، با اینکه سوراخِ دوربین سلفی A51 فضای زیادی را اشغال نمیکند اما با این حال این ویژگی برای برخی باعث برتریِ شیائومی نسبت به سامسونگ میشود.
در بودجه ی هم اندازه با Galaxy A51 ، Huawei Nova 5T نیز میتواند گزینه خوبی باشد. چیپست Kirin 980 که در Nova 5T قرار دارد ، در مقابلِ Exynos که در سامسونگ قرار دارد ، یک هیولا محسوب میشود.
عمر باتری و کارکرد آن در هردو گوشی یکسان است اما در مقایسه صفحه نمایش، A51 از همه نظر برتری دارد و پیشنهاد میشود.
Realme X2 Xiaomi Mi 9T Huawei Nova 5T
نتیجه :
Samsung Galaxy A51 ویژگی های بسیار خوبی را با توجه به بودجه و میان رده بودن این گوشی ارائه میدهد. همچنین با وجودِ صفحه نمایش بزرگ آن همچنان یکی از سبکترین گوشی های موجود در بازار است. همچنین یک پَک کاملی را در بخش دوربین ها در اختیار کاربرانش قرار میدهد.( هم دوربین های پشت گوشی و هم دوربین سلفی)
همان میزانی که هزینه بیشتری را پرداخت میکنید ، چیپست قویتری را دریافت میکنید اما چیپست A51 ، چیپسِتِ قدرتمندی است. با اینکه با خیلی از چیپست ها قابل مقایسه نیست اما اگر یک گیمر باشید ، از این چیپست قدردانی میکنید.
در کل اگر نمیخواهید هزینه خیلی زیادی برای گوشی بکنید اما دنبال یک گوشی با ویژگی های مثبتِ زیاد هستید ، این گوشی به شدت پیشنهاد میشود.