مشخصات فنی سامسونگ - گلکسی نوت 20 اولترا سامسونگ
ارائه
2020، 5 اوت
وضعیت:
موجود. عرضه شده در 20 اوت 2020
بدنه
164.8 در 77.2 در 8.1 میلیمتر
208 گرم
تک سیمکارته (نانو-سیم به) یا دو سیمکارتهی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by))
گواهی IP68 برای مقاوت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا 1.5 متر برای 30 دقیقه)
گواهی IP68 برای مقاوت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا 1.5 متر برای 30 دقیقه)
قلم اس پن (ارتباط بلوتوث، تاخیر 9 میلیثانیه، شتابسنج، ژیروسکو)
پلتفرم
اندروید 10-One UI 2.5
Exynos 990 - نسخه گلوبال
+Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 - آمریکا
8 هستهای (دو هستهی 2.73 گیگاهرتز Mongoose M5 و دو هستهی 2.50 گیگاهرتز Cortex-A76 و چهار هستهی 2.
8 هستهای (یک هستهی 3.09 گیگاهرتز Kryo 585 و سه هستهی 2.42 گیگاهرتز Kryo 585 و چهار هستهی 1.8 گیگ
Mali-G77 MP11 - نسخه گلوبال
Adreno 650 - نسخه آمریکا
حافظه
microSDXC (استفاده از شیار دوم سیمکارت)
128 گیگابایت، 12 گیگابایت رم یا 256 گیگابایت، 12 گیگابایت رم یا 512 گیگابایت، 12 گیگابایت رم
UFS 3.0
دوربین اصلی
108 مگاپیکسل , (0.8 میکرومتر سایز پیکسل، 1/1.33 اینچ سایز سنسور، لنز واید 26 میلیمتری، f/1.8، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر خودکار تصویر، فوکوس خودکار لیزری)
12 مگاپیکسل , (لنز پریسکوپ تلهفوتو 103 میلیمتری، f/3.0، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/3.0، لرزشگیر اپتیکال تصویر، بزرگنمایی اپتیکال 5 برابری تصویر، بزرگنمایی هیبریدی 50 برابری)
12 مگاپیکسل , (لنز 13 میلیمتری اولتراواید، 1/2.55 اینچ سایز سنسور، 1.4 میکرومتر سایز پیکسل، f/2.2، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، حالت فیلمبرداری سوپر Super Steady برای حذف لرزش
فلش LED، پانوراما، HDR
8K@24fps، 4K@30/60fps، 1080p@30/60/240fps، 720p@960fps، HDR10+، ضبط صدای استریو.، لرزشگیر الکترونیکی
دوربین سلفی
10 مگاپیکسل , (1.22 میکرومتر سایز پیکسل، 1/3.2 اینچ سایز سنسور، لنز واید 26 میلیمتری، f/2.2، فوکوس خودکار با تشخیص فاز)
ویژگی:
Dual video call, Auto-HDR
4K@30/60fps، 1080p@30fps
صدا
بله ، با بلندگوهای استریو
صدای 32 بیت / 384 کیلوهرتز
توسعهداده شده با همکاری AKG
ویژگی
حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر، اولتراسونیک)، شتابسنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطبنما، فشارسنج
پشتیبانی از DEX به صورت بیسیم (حالت دسکتاپ)
ANT+
دستیار صوتی بیکسبی با پشتیبانی از زبان محاوره
شبکه
GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE
سایر موارد
رنگ:
توجه:ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این صفحه درست نباشد بدین منظور شما میتوانید در راستای کامل بودن اطلاعات به ما کمک کنید.
معرفی :
سری گلکسی نوت 20 ( Galaxy Note20) بالاخره پس از کلی انتظار در آگوستِ 2020 به صورت رسمی معرفی شد. بعد از این اعلامیۀ رسمی سامسونگ در فاصله کم ،
Note20 و Note20 Ultra را به بازار معرفی کرد.
همانند خانواده S20 که در بهار معرفی شد ، Ultra نیز دارای سخت افزار منحصر به فردی است .
Note20 دارای یک پنلِ 60 هرتزی با کیفیت 1080 است که در مقایسه با پنل هایِ 120 هرتزیِ دیگر که با کیفیت 1440 ارائه میشوند ، صفحه نمایش ساده ای محسوب میشود.
در اوایل سال گذشته ، S20 با یک صفحه نمایش با کیفیت بالا و پیکس های اضافی معرفی شد .
Galaxy Note20 Ultra منحصر به فرد بودن را در دوربین های خود نیز حفظ میکند. دوربین تله فوتوی پریسکوپ ( periscope telephoto ) ، دوربینی است که آن را در Note20 دریافت نمیکنید. هرچند دوربینی که در Note20 Ultra است با دوربینی که در S20 Ultra بود ، متفاوت است.
برای بزرگنمایی کردن ، Note20 از همان دوربینِ تله فوتوی 64 مگاپیکسلی که در گوشی های قبلی بود ، استفاده میکند.
این همان دوربینی است که در S20 و S20+ هم استفاده شد که هنگام عرضه این دو گوشی ، این دوربین به خاطر عملکردِ قویِ خود ، مورد تحسین قرار گرفت.
دوربینِ Nonacell و 108 مگاپیکسلی که دوربینِ اصلیِ این گوشی هم است ، فقط ویژگیِ Ultra است که از دوربین S20 Ultra به Note20 Ultra به ارث رسیده است.
دوربینِ نوتِ کوچکتر نیز یک ماژول 12 مگاپیکسلی است که میتوانید آن را در S20 و
S20+ نیز پیدا کنید.
صفحه های جلو و عقبِ Ultra توسطِ Gorilla Glass Victus محافظت میشوند. همچنین هر دو گوشی ( Note20 و Note20 Ultra ) دارای قاب فولادیِ ضد زنگ هستند و در واقع این اولین باری است که از این ترکیب در گوشی های سامسونگ استفاده میشود.
در کمال تعجب Note20 دارای پشت پلاستیکی بود که ما مدتی بود این ویژگی را در گوشی های پرچمدار سامسونگ ندیده بودیم.
هر دو گوشیِ Note شامل قلمِ مدل S میشوند . محل این قلم در حال حاضر به سمت چپ گوشی انتقال داده شده است که یک تغییرِ عمده ای نسبت به نسل های قبلی است که قلم ها در سمت راست گوشی قرار داشتند. این قلم هم پیشرفت های خودش را داشته است، سریعتر از قبل عمل میکند و حسِ اینکه دارید روی برگه مینویسید را به شما القا میکند.
Galaxy Note20 Ultra hands-on :
Note20 و Note20 Ultra بالای خط Galaxy قرار میگیرند و به همین دلیل است که کیفیت و طراحی بی نظیری را ارائه میدهند. با این وجود Ultra حتی نسبت به مدل ساده خود نیز برتری دارد.
هر دو گوشی دارای قاب فولادی ضد زنگ هستند که پیشرفت جدیدی برای گوشی های رده بالای سامسونگ است چراکه سامسونگ تا قبل از این دو گوشی فقط از آلومینیوم برای اسکلت گوشی های خود استفاده میکرد.
شرکت اپل هم از آیفون X به بعد از فولاد برای اسکلت گوشی های خود استفاده کرد که سامسونگ هم با استفاده از فولاد در Note20 و Note20 Ultra به اپل ملحق شد.
جایی که نوت ها باهم تفاوت دارند ، جنس قسمت های جلویی و عقب گوشی است.
Note20 Ultra گوشی ای است که همراه با آن Gorilla Glass Victus ( شیشه گوریلا ) برای اولین بار معرفی شد. این شیشه که جدیدترین نسخۀ Corning است ، در برابر خراش و مقاومت حتی از GG6 ( Gorilla Glass 6 ) هم استحکام بیشتری از خود نشان داده است.
هر دو صفحه جلویی و عقبی توسط دو لایه Victus محافظت میشوند ، درحالیکه دوربین این گوشی توسط Gorilla Glass 5 محافظت میشود.
اما صفحه نمایش نسخه ساده این گوشی یعنی Note20 توسط Gorilla Glass 5 پوشیده شده است. با اینکه این گوشی یکی از پرچمداران سامسونگ است اما پشت این گوشی از جنس پلاستیک است ، با اینکه خیلی از کاربرانِ سامسونگ با پلاستیک بودن پشت گوشی مشکلی ندارد اما پرداخت حدود 1000 دلار برای این گوشی ، کمی برای آنها ناخوشایند است و غیر عقلانی به نظر میرسد.
Victus ( ویکتوس) یا پلی کربنات ، هر دو گوشیِ نوت دارای روکش ماتِ ساتن هستند بنابراین از ماندن و لک شدن اثر انگشت های بر روی گوشی به خوبی جلوگیری میکنند. که این تصمیم سامسونگ برای استفاده از این ماده ها با استقبال بسیار خوبی روبه رو شد زیرا جلوگیری از ماندن اثر انگشت در سریِ گلکسی های برق تقریباً یک کار غیر ممکن است.
و خوشبختانه استانداردِ IP68 که برای محافظت در برابر گرد و غبار و آب است ، یک ویژگی مشترک بین دو گوشیِ نوت است و به این ترتیب پلاستیک هم میتواند به خوبیِ شیشه از گوشی در برابر گرد و غبار و آب محافظت کند و دیگر لازم نیست نگران پشتِ پلاستیکیِ Note20 باشید.
Galaxy Note20 Ultra Galaxy Note20
این دو گوشی هرکدام در سه رنگ در دسترس خواهند بود که رنگِ پرطرفدارِ برنزه میستیک ( Mystic Bronze ) بین آنها مشترک است. Note20 همچنین در رنگهای سبز و خاکستری نیز ارائه میشود ، درحالیکه Note20 Ultra در رنگهای سفید و مشکی در دسترس است و باید به خاطر داشته باشید که همۀ این رنگ ها Mystic هستند که در اسم رنگ های گوشی نیز به صورت رسمی استفاده میشود یعنی برای مثال Note20 در رنگ های Mystic Grey ، Mystic Green و Mystic Bronze موجود است درحالیکه Note20 Ultra در رنگ های Mystic Black ، Mystic Bronze و Mystic White موجود است.
مجموعه دوربین های Note20 Ultra یک مجموعه فوق العاده است. اگرچه با توجه به دوربین های Note20 انتظار همچین ترکیبِ قدرتمندی را داشتیم اما سامسونگ بارِ دیگر قدرت خود را در بخش دوربین های گوشی به نمایش کشید.
اگرچه ممکن است که دوربین های Note20 Ultra نسبت به دوربینِ گوشی های دیگر کمی برجسته تر باشند که البته کاملاً منطقی است زیرا این گوشی نسبت به S20 Ultra که دارای 8.8 میلیمتر ضخامت است ، 0.7 میلیمتر نازکتر است که ضخامت این گوشی را برابر با 8.1 میلیمتر میکند.
همچنین سایز هرکدام از این دوربین ها به خوبی طراحی شده است که سبب میشود تا این گوشی حتی از قبل هم طرفداران بیشتری پیدا کند.
با نگاه کردن به جلوی این گوشی ، متوجه میشویم که Galaxy Note20 Ultra از نظر ظاهری دنبالِ راهِ Note10 Plus است که سال گذشته به بازار عرضه شد.
این گوشی صفحه ای مستطیل شکل با گوشه های تیزی دارد که ظاهری بدون نقض فنی و در عین حال حرفه ای را ارائه میدهد.
Note20 Ultra در اصل پهنایی هم اندازه با Note10 Plus را دارد درحالیکه تنها چند میلیمتر بلندتر است.
در مقابل S20 Ultra ، دو میلیمتر بلندتر و تنها یک میلیمتر باریک تر است که با این حساب Note20 Ultra نسبت به گوشی های دیگر بیشتر شبیه یک مربع است.
صفحه نمایش Ultra در طرفین کمی خمیدگی دارد ، نمیتوان گفت این گوشی صفحه edge دارد زیرا در دو طرف صفحه نمایش فقط کمی خمیدگی دیده میشود. همچنین این گوشی حاشیه های بسیار کمی دارد و دوربین سلفی نیز در یک حفره بسیار کوچکی قرار گرفته است بنابراین با این گوشی یکی از بهترین صفحه نمایش های موجود در بازار در اختیار شما قرار میگیرد.
صفحه نمایش این گوشی به ‘full screen display’ معروف است که کم بودن حاشیه های این گوشی شاید به دست گرفتن آنرا برای برخی از کاربران سخت کند اما بعد از مدتی به راحتی با آن عادت خواهید کرد.
یک ویژگی که هنگام عرضه Note10 و Note10 Plus همه را متعجب کرد ، محل دکمه پاور ( خاموش / روشن کردن یا قفل صفحه گوشی ) بود که در سمت چپ این گوشی ها قرار داشت برعکس سری های دیگر که دکمه پاور آنها در سمت راست گوشی قرار دارد.
در مدل هایی که از اواخر سال 2019 ارائه شدند ، دکمه تنظیم صدای آنها نیز به سمت راست گوشی منتقل شد.
در سری های Note20 محل قلمِ S ( S Pen) آنها به سمت چپ انتقال یافتند.
قلم S همیشه در سمت راست گوشی ها قرار داشت که بیرون کشیدن آن با دست راست و استفاده کردن از آن برای تقریباً 90% کاربران خیلی طبیعی بود.
اگرچه برخلاف سری های قبلی ، این بار اگر چپ دست باشید استفاده از سری های Note20 برای شما بسیار دلپذیرتر خواهد بود.
با این وجود ، هیچ مشکل خاصی در استفاده از قلمِ S در Note20 Ultra یا مدل های قبلیِ این گوشی پیش نیامد و با هر دستی براحتی قابل استفاده است.
Note20 Ultra
قلمِ S تقریباً مشابه قلمی است که پارسال ارائه شد. هنگامی که به پشت آن فشاری وارد کنید بیرون می آید و میتوانید از آن استفاده کنید و مانند قلم های قبلی ، این قلم هم یک دکمه روی کنارۀ خود دارد. این قلم همچنین دارای خازن ، ژیروسکوپ و شتاب سنج در ساختار خود است که فعالیت های این قلم و عملکرد از راه دورِ آن را در گوشی را بهبود میبخشد.
همچنین رنگ هر قلم با رنگ گوشی خود مطابقت دارد.
یکی از تفاوت هایی Note20 Ultra و Note20 باهم دارند ، قابلیت استفاده از حافظه جانبی یعنی microSD است که فقط در مدلِ Ultra این قابلیت امکان پذیر است درحالیکه Note20 تنها باید به حافظه ای که توسط جعبه ارائه میشود ، بسنده کند.
Note20 با 128 گیگابایت حافظه در نسخه 5G موجود است که البته شما میتوانید ، حافظه 256 گیگابایت را نیز انتخاب کنید. درحالیکه نسخه LTE تنها با حافظه 256 گیگابایت در دسترس است.
یک تفاوت که در مدل های سال گذشته که در خانواده S20 مشاهده شد اما اکنون از بین رفته است ، قابلیت شارژ سریع یا به عبارت دیگر fast charging است.
Note10+ و S20 Ultra را میتوان با شارژر های سریعترِ 45 واتی نیز شارژ کرد ، درحالیکه مدل های ساده این دو گوشی را نهایت با شارژرهای 25 واتی میتوان شارژ کرد.
همچنین شارژرهای Note20 و Note20 Ultra نیز تا 25 وات قدرت دارند و نگران نباشید زیرا چیزی را از دست نداده اید چراکه شارژر 45 واتی را باید جداگانه خریداری کنید ، درحالیکه قدرت شارژ آن با شارژرِ 25 واتی خیلی تفاوت ندارد.
شاید قدرت شارژ این گوشی ها شبیه یکدیگر باشد اما تفاوت این گوشی ها در دوربین آنها مشخص میشود.
دوربین :
در نگاه اول دوربین Galaxy Note20 Ultra شبیه دوربین S20 Ultra است. دارای همان دوربین اصلی با کیفیت 108 مگاپیکسل ، دوربین ultrawide با فوکوس ثابت و دوربین تله فوتوی پریسکوپ است. درسته که در این دوربین ها مشترک هستند اما تفاوت هایی هم دارند.
مهمترین تفاوت در اصل مربوط به دوربین تله فوتوی پریسکوپ میشود. یک یادآوری سریع کنیم که S20 Ultra دارای سنسورِ تتراسلِ 48 مگاپیکسلی (Tetracell 48MP) در پشت لنز با زومِ x4 است که این سنسورِ 1.2 اینچی یک سنسورِ بزرگ برای دوربین تله فوتو است و خوشبختانه دیافراگمِ f/3.5 این لنز بیش از حد چشمگیر نیست.
اما اینها همگی ویژگی دوربین تله فوتو در Note20 بودند ، در ادامه به ویژگی های این دوربین در Note20 Ultra میپردازیم. سنسورِ تراسلِ 48 مگاپیکسلی ( Tetracell ) در این گوشی جای خود را به یک سنسورِ معمولیِ 12 مگاپیکسلی داد اما توانایی زوم آن به x5 رسید و دیافراگم این لنز f/3.0 است که نسبت به S20 Ultra ، این لنز گسترده تر است و به طور تصادف با پریسکوپِ Oppo Find X2 Pro مطابقت دارد.
دوربین اصلیِ Note20 Ultra از S20 Ultra الگو برداری کرده است.
این دستگاه از سنسورِ 108 مگاپیکسلیِ Nonacell که 1.33/1 اینچ است ، استفاده میکند. دارای یک لنز تثبیت شده با فاصله کانونیِ 26 میلیمتری است که دیافراگم f/1.8 دارد .
سپس میرسیم به دوربینِ ultrawide که این دوربین هم از S20s برداشته شده است.
این یک واحد 12 مگاپیکسلی با 1.4 میکرومتر پیکسل در پشت لنز با دیافراگمِ f/2.2 و میدانِ دیدِ 120 درجه است اما متاسفانه فوکوس خودکار در این ماژول وجود ندارد.
برعکس دو دوربین قبل ، دوربینِ ToF که در Galaxy S20 Ultra موجود بود ، در Note20 Ultra وجود ندارد. درعوض سامسونگ لیزر AF را برای کمک به فوکوسِ نزدیک اضافه کرده است. S20 Ultra فوکوسِ ضعیفی را برای فاصله های نزدیک داشت بنابراین اضافه شدنِ این ویژگی به Note20 Ultra با استقبالِ زیادی روبرو شد .
این توضیحاتی که در اختیار شما قرار دادیم ، ویژگی های Ultra است ، درحالیکه Note20 دارای پیکربندیِ متفاوتی است.
اما کار با Note20 Ultra بسیار راحت تر است و تمام این ویژگی ها با گوشی های Galaxy S20 و Galaxy S20+ مشترک است البته به غیر از ToF .
این بدان معناست که Galaxy S20 و Galaxy S20+ دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی با سنسورِ 1.76/1 و پیکسل های بزرگ و جداگانه 1.8 میکرومتری را شامل نمیشوند.
اما این دوربین در نسخه Ultra ، برعکس واحد اصلیِ 108 مگاپیکسلی ، شامل فوکوس خودکارِ Dual Pixel میشود. اما فاصله کانونیِ این دو دوربین و دیافراگم این دو یکسان است. فاصله کانونی این دو گوشی برابر با 26 میلیمتر و دیافراگم آنها برابر با f/1.8 است ، همچنین این دوربین شامل OIS نیز میشود.
در Note20 همانند S20 و S20+ هیچ ماژولِ واقعیِ تله فوتو وجود ندارد. در عوض ماژولِ 64 مگاپیکسلی با فاصله کانونیِ 29 میلیمتری که تله فوتو نامیده میشود برای زوم کردن استفاده میشود که تیترِ 3x hybrid zoom را در سامسونگ به دست آورد.
همچنین این دوربینِ ultra بین تمامِ پرچمداران مشترک است از جمله Note20 .
این ویژگی درباره دوربین سلفی نیز صدق میکند. این دوربین یک ماژول 10 مگاپیکسلی همراه با لنز با دیافراگمِ f/2.2 و فوکوس خودکارِ دو پیکسلی است. فاصله کانونی این دوربین نیز 26 میلیمتر است اما اخیرا در گوشی های سامسونگ تصاویر به طور پیش فرض در نمای 32 میلیمتری و 6.5 مگاپیکسلی برش داده میشوند.
سامسونگ تواناییِ خانواده Galaxy S20 را برای فیلمبرداری 8K ، به Note20 هم منتقل کرد اگرچه این فیلمبرداری به 24 فریم بر ثانیه محدود میشود. البته خبر خوب این است که ضبط با سرعتِ 24 فریم بر ثانیه به حالت های 4K و 1080p هم اضافه شده است. همچنین ضبط با سرعتِ 120 فریم بر ثانیه در حالت FullHD نیز اکنون امکان پذیر است.
علاوه بر اینها حالت Pro Video هم به عنوان یک گزینه جدید ، در قسمت فیلمبرداری اضافه شده است که مهمترین عملکردِ آن کنترل سرعت زوم است که به شما این امکان را میدهد تا حالت زوم کند سینمایی و حالت سریعِ چشمگیر را نیز انتخاب کنید.
ضبط صدا که توسط 3 میکروفن موجود در این گوشی انجام میشود ، یکی دیگر از ویژگی جدید است که به شما این اجازه را میدهد تا بین صدایی که از فضای بیرون می آید و صدایی که از گوشی شما پخش میشود ، یکی را به دلخواه انتخاب کنید.
شما حتی میتوانید از یک میکروفن متصل به بلوتوث گوشی مانند Galaxy Buds به صورت بی سیم صدا را ضبط کنید.
صفحه نمایش و قلمِ S :
صفحه نمایش همیشه جزو نقاط کلیدی در فروش گوشی های سامسونگ بوده است چراکه صفحه نمایش این گوشی ها همیشه یکی از پیشرو های پنل OLED در این سایز از صفحه نمایش بوده اند. گوشی های Note20 نیز از قاعده مستثنا نیستند.
هردو پنل دارای حداکثر روشنایی 1500 نیت هستند که نسبت به S20s که شش ماه قبل عرضه شد ، 25% افزایش پیدا کرده اند که این افزایش برای صفحه نمایشی که از محتوای HDR10+ پشتیبانی میکند ، مفید است. علاوه بر آن ، برای دید در فضای باز نیز مفید خواهد بود. گوشی های قبلی نیز صفحه نمایشِ با کیفیتی داشتند اما صفحه نمایش گوشی های نوت پیشرفت خوبی را تجربه کردند.
البته نباید انتظار داشته باشید که صفحه نمایش شما خیلی روشن شود و این صفحه تنها اندازه پیکسل های موجود در آن روشن میشود.
و اما در این نقطه ، اشتراک دو گوشیِ نوت در صفحه نمایش به پایان میرسد. تنها نسخه Ultra است که از نرخِ 120Hz ( 120 هرتز ) پشتیبانی میکند و تنها Ultra است که وضوحِ QHD را شامل میشود. درحالیکه نسخۀ وانیلا ( نسخۀ ساده) این گوشی یعنی Note20 دارای نرخِ 60Hz ( 60 هرتز ) و کیفیت FullHD است.
صفحه نمایشِ 6.9 اینچیِ Galaxy Note20 Ultra دارای رزولوشنِ 1440 x 3088 پیکسل با تراکم 496ppi – پیکسل در هر اینچ – با نسبتِ 19.3:9 است که این محصول با نامِ Dynamic AMOLED 2X شناخته میشود.
HRR این بار متفاوت از S20s است و میتوانید بین نرخ های 60Hz و 120Hz انتخاب کنید و بدون توجه به اینکه چه فعالیتی را انجام میدهید ، گوشی شما همان نرخی را که انتخاب کردید را حفظ میکند.
اما در Note20 Ultra شما دو گزینه دارید و میتوانید بین نرخِ 60 هرتز و حالتِ تطبیقی یکی را انتخاب کنید. همچنین این گوشی قادر است که نرخ تجدید را بر اساس فعالیتی که انجام میدهید و محتوای نمایش داده شده به صورت پویا تنظیم کند ، بنابراین تعادل خوبی را در عمر باتری این گوشی میتواند برقرار کند.
اما حالت تطبیقی تنها برای کیفیت های 1440p و 1080p در نرخِ 60 هرتز کار میکند.
Note20 Ultra با صفحه نمایش 120 هرتزی تجربه قلم S را افزایش میدهد و سامسونگ وعده داده است که تاخیری که هنگام استفاده از قلم وجود داشت از 42 میلی ثانیه به 9 میلی ثانیه کاهش پیدا کند.
اگرچه در عمل Note20 Ultra ، تنها توانست این وفقه را به 26 میلی ثانیه کاهش بدهد.
اما با این حال نسبت به گوشی های قبلی بازهم پیشرفتِ خوبی محسوب میشود.
هر دو گوشی Air Action ( عملکرد هوایی ) بیشتری را ارائه میدهند که این یک عملکرد در قلمِ S ( S Pen ) است و با Note9 معرفی شد. تمام اینها ، اقدامات Anywhere نامیده می شوند و در سراسر UI کار می کنند. البته پنج عملکرد جدید معرفی شده است ، و شما می توانید 2 مورد را در بخش هایِ Smart Select و Screen Write راه اندازی کنید. در حالی که سه مورد دیگر برای عملکردهایِ اصلیِ Back ، Home و کارهای اخیر استفاده می شود.
در ارتباط با عملکردهایِ قلمِ S ، نوت های سامسونگ ( Samsung Notes ) پیشرفت های اساسی ای را در این سری اعمال کرده است که این پیشرفت ها شامل تشخیص دست خط ، اصلاح کردن متن های از قبل نوشته شده ، رنگها و الگوهای جدیدِ پس زمینه ، تبدیل کردن به پی دی اف ، ادغامِ پاورپوینت ، همگام سازی بین دستگاه ها و سیستم عامل های مختلف میشوند.
جفتِ Note20 ، با اندروید 10 و One UI 2.5 عرضه میشوند که اینها نسخه های پیشرفته شده نرم افزار های گوشی های قبلی سامسونگ هستند.
نتیجه گیری :
بالاخره بعد از کلی انتظار Note20 و Note20 Ultra به بازار عرضه شدند و بار دیگر به همه نشان دادند که یک پرچمدارِ واقعی باید چگونه باشد اگرچه پرچمدارنِ قلمِ S تا الان خیلی کاربران را تحت تاثیر قرار ندارند اما این سری از این گوشی ها تغییر بزرگی را در دنیای پرچمدارانِ قلم دار ایجاد کردند.
در آخر اگر به دنبال یک گوشیِ با قلم هستید ، Galaxy Note20 Ultra به شدت به شما پیشنهاد میشود.