نحوه انتقال مالکیت سیم کارت های دانش آموزی
سیم کارت های مخصوص دانش آموزان کدام است؟
در دنیای مدرن کنونی استفاده از تبلت یا گوشی های هوشمند برای کودکان و نوجوانان بسیار جذاب تر از بزرگسالان می باشد؛ به طوری که یکی از مهم ترین دغدغه های تربیتی والدین حول و حوش این مسائل است. به همین خاطر تقریبا همه والدین به دنبال پاسخی برای سوال های مختلف خود هستند که در چه سنی می توان برای کودک تلفن همراه یا تبلت خرید؟ آیا کودک مجاز به استفاده از اینترنت می باشد؟ چگونه می توان یک فضای امن و مطمئن در هنگام استفاده از اینترنت برای کودک فراهم کرد؟ و...
این سوالات به همراه هزاران سوال دیگر از جمله دغدغه هایی است که سبب گردیده تا والدین دست به دامان مشاوران و کارشناسان متخصص گردند تا بتوانند در این مسیر سخت و ناشناخته بهترین تصمیم را بگیرند.
علاوه بر والدین، اپراتورهای تلفن همراه نیز به عنوان متولیان امر تلاش نمودند تا با ایجاد شرایط نسبتا مطلوب، امکان استفاده از گجت های هوشمند را برای کودکان و نوجوانان فراهم کنند. برای نمونه ارائه سیم کارت های دانش آموزی یکی از این اقدامات خاص می باشد که به والدین امکان کنترل فرزندان در هنگام استفاده از اینترنت را می دهد.
اقدامات اپراتور همراه اول
اپراتور همراه اول به عنوان اولین عرضه کننده سیم کارت در ایران که از بیشترین تعداد مشترک سیم کارت دائمی فعال برخوردار است، در راستای کاهش دغدغه های والدین و ارائه خدماتی مناسب سن کودکان و نوجوانان، سیم کارت هایی را با شرایط خاص و استثنایی طراحی نموده و در اختیار کاربران قرار داده که از یک طرف پاسخگوی نیازهای کودکان و نوجوانان بوده و از سوی دیگر تا حدی از دغدغه های تربیتی والدین می کاهد.
انواع سیم کارت های کودک و نوجوان همراه اول
سیم کارت های مخصوص دانش آموزان همراه اول از جمله امکاناتی است که از سوی این اپراتور برای رده سنی 6 تا 18 سال در نظر گرفته شده و تقریبا با ارائه همه خدمات و امکانات، به خوبی پاسخگوی کلیه نیازهای کاربران می باشد.
سیم کارت های دانش آموزان همراه اول با قابلیت های مختلف تحت عناوین متفاوتی عرضه می شوند که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:
· سیم کارت اعتباری انارستان
این سیم کارت اعتباری که از محبوبیت بسیار زیادی در بین دانش آموزان و نوجوانان برخوردار است؛ نوعی سیم کارت اعتباری رایگان برای افراد زیر 18 سال می باشد که برای نخستین بار در کشور به منظور برطرف کردن خواسته های دانش آموزان طراحی شده است. سیم کارت اعتباری انارستان ضمن پاسخگویی تمام نیازهای مکالمه و پیامک این رده سنی، امکان استفاده از فضای اینترنت سالم و پرسرعت را از طریق بسته های متنوع و متناسب با این گروه سنی را فراهم می کند.
· سیم کارت اعتباری درسا
یکی از سیم کارت های اعتباری دیگری که از سوی اپراتور همراه اول برای افراد زیر 18 سال طراحی شده، سیم کارت اعتباری درسا می باشد که از محدودیت های بیشتری نسبت به سیم کارت انارستان برخوردار است. کاربران سیم کارت اعتباری درسا امکان ارسال پیام و ایجاد تماس صوتی را نداشته و در هنگام استفاده از اینترنت از محدودیت های خاصی برخوردار هستند. این سیم کارت به گونه ای طراحی شده که در آن والدین می توانند به راحتی بر میزان و نحوه استفاده از اینترنت و فضای مجازی فرزندان خود کنترل داشته باشند.
· سیم کارت اعتباری شاد
سیم کارت اعتباری شاد یا همان سیم کارت دانش آموزی، برای افراد 6 تا 18 سال طراحی شده و از محدودیت های سیم کارت درسا برخوردار نیست. کاربران این سیم کارت اعتباری می توانند از آن برای ارسال پیام و برقراری تماس صوتی استفاده نمایند. البته در این سیم کارت نیز امکان کنترل فرزندان در زمان استفاده از اینترنت و فضای مجازی از سوی والدین وجود دارد.
مالکیت سیم کارت های اعتباری دانش آموزی چگونه است؟
بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، امکان خرید یا فروش هرگونه سیم کارت تلفن همراه به افراد زیر 18 سال ممنوع بوده و اپراتورها مجاز به انجام این کار نمی باشند. به همین خاطر سیم کارت اعتباری دانش آموزی همراه اول از همان ابتدا به نام یکی از والدین خریداری میگردد و تا سن 18 سالگی، قابلیت انتقال به نام فرزند را ندارد.
البته زمانی که فرزند به سن قانونی 18 سال برسد؛ می تواند با به همراه داشتن مدارک شناسایی معتبر نسبت به انتقال مالکیت سیم کارت اقدام نماید.
نحوه انتقال مالکیت سیم کارت های دانش آموزی
با توجه به این که بر اساس قانون در زمان انتقال مالکیت حضور همزمان انتقال دهنده و انتقال گیرنده و یا وکیل قانونی آنها ضروری است، شخص باید به همراه مالک اصلی سیم کارت و به همراه داشتن مدارک ذیل به یکی از نمایندگی ها و دفاتر اپراتور همراه اول مراجعه نموده و مالکیت سیم کارت را به نام خود تغییر دهد.
مدارک مورد نیاز جهت انتقال مالکیت سیم کارت اعتباری دانش آموزی:
· اصل و تصویر کارت ملی انتقال دهنده و انتقال گیرنده
· سیم کارت فعال
· ارائه کد پستی ده رقمی انتقال گیرنده
· ثبت اثر انگشت و امضای انتقال دهنده و انتقال گیرنده
· تکمیل و تنظیم سند نقل و انتقال
· تکمیل فرم تعهدات از سوی انتقال گیرنده یا وکیل قانونی
مشترکین توجه داشته باشند؛ در حال حاضر تنها روش انتقال مالکیت سیم کارت، مراجعه حضوری به نمایندگی های اپراتور همراه اول بوده و امکان انتقال مالکیت به صورت غیرحضوری و آنلاین وجود ندارد.
نحوه انتقال مالکیت سیم کارت دانش آموزی در صورت فوت مالک اصلی
در صورت فوت مالک اصلی سیم کارت دانش آموزی، متقاضی تغییر مالکیت باید با در دست داشتن مدارک شناسایی معتبر، گواهی انحصار وراثت و وکالت نامه کتبی از دیگر وراث به یکی از نمایندگی های اپراتور همراه اول مراجعه نموده و پس از تکمیل مدارک، درخواست خود را برای انتقال مالکیت ثبت نماید. سیم کارت پس از طی شدن مراحل قانونی دوباره فعال خواهد شد.
در صورتی که متقاضی تمایل به سوزاندن سیم کارت متوفی را داشته باشد؛ نیز باید علاوه بر مدارک شناسایی خود گواهی انحصار وراثت و وکالت نامه کتبی سایر وراث را به همراه داشته باشد.
سرویس اینترنت کودک و نوجوان همراه اول
یکی دیگر از خدمات کاربردی و مفید اپراتور همراه اول برای ایجاد فضای امن اینترنت، ارائه سرویس اینترنت کودک و نوجوان می باشد که امکان استفاده از محتوای آموزشی مورد نیاز کودکان و نوجوانان را برای آنها فراهم می کند.
نحوه فعال سازی سرویس اینترنت کودک و نوجوان
این سرویس که برای اطمینان از دسترسی فرزندان به فضای اینترنت سالم راه اندازی شده است، شامل برنامه های آموزشی و فرهنگی متناسب با نیاز کودکان و نوجوانان می باشد.
بنابراین والدینی که مشترک سیم کارت دائمی همراه اول و سیم کارت اعتباری همراه اول هستند؛ می توانند با استفاده از کدهای دستوری جدول ذیل این سرویس را فعال کنند:
نوع درخواست | کد دستوری |
استعلام وضعیت سرویس | # 0 * 456 * |
فعال سازی سرویس | # 1* 456 * |
غیر فعال سازی سرویس | # 2* 456 * |
راهنما و دریافت برنامه کاربردی | # 3 * 456 * |
منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز