چگونه مسدودیت سیم کارت ایرانسل را رفع کنیم؟
نحوه رفع مسدودی سیم کارت در اپراتور ایرانسل
سیم کارت ها با همه کوچکی وقتی در گجت ها یا گوشی های هوشمند قرار می گیرند؛ قادر به انجام بسیاری از کارها در کمترین زمان ممکن هستند؛ البته در صورتی که سالم بوده و نسوخته باشند.
سوختن سیم کارت یا همان مسدود شدن سیم کارت اصطلاحی است که در زمانی که نمی شود از سیم کارت استفاده کرد؛ به کار برده می شود. در این حالت سیم کارت عملا از رده خارج است و کاربر نمی تواند با انجام روش های معمول مانند استفاده از یک کد ستوری سیم کارت خود را فعال نماید و باید به مراکزی که اپراتور مربوطه اعلام نموده؛ مراجعه نماید و یا از روشی که معمولا در این شرایط به کار گرفته می شود؛ استفاده کرد.
مهم ترین دلایل سوخت سیم کارت
دلایل مختلفی برای مسدود شدن سیم کارت وجود دارد؛ ولی مهم ترین دلایل سوختن سیم کارت توسط خود کاربر انجام می گیرد که در صورت دقت و مراقبت بیشتر می توان از آنها جلوگیری کرد.
برخی از مهم ترین دلایل مسدود شدن سیم کارت به شرح ذیل می باشد:
به دلیل بدهی
مشترکین سیم کارت دائمی ایرانسل در صورتی که قبض پایان دوره خود را در زمان مشخص شده پرداخت نکنند؛ سیم کارتشان از سوی اپراتور مسدود می شود و امکان برخورداری از امکانات و خدمات مختلف از مشترک سلب می شود. در این روش مسدودی، مشترک سیم کارت دائمی ایرانسل قبل از اقدام به هر کاری لازم است؛ ابتدا نسبت به پرداخت کامل مبلغ بدهی خود اقدام نموده و سپس برای رفع مسدودی یکی از روش هایی که در ادامه به آن اشاره شده، را انتخاب نموده و از آن استفاده نماید.
وارد کردن پین کد اشتباهی
درون سیم کارت های تلفن همراه ریز پردازنده ای به نام پین کد ( PIN ) وجود دارد که مسئولیت حفاظت از خط تلفن و امنیت سیم کارت را بر عهده دارد و با وارد کردن آن می توان سیم کارت را بر روی گوشی موبایل روشن نمود. این کد که بر روی سند سیم کارت ثبت شده، قابل تغییر می باشد، ولی مشترک تنها 3 بار فرصت دارد تا آن را به درستی وارد نماید و در صورت وارد کردن شماره پین کد برای سه بار به صورت اشتباهی، سیم کارت می سوزد و لازم است مشترک به اپراتور مراجعه نماید تا مشکل را برطرف نماید.
کاربران دقت داشته باشند؛ پین کد یک عدد بسیار حساس می باشد که با رمز موبایل فرق دارد، زیرا در صورت وارد کردن رمز اشتباه مشترک می تواند بعد از چند دقیقه دوباره رمز را امتحان نماید، ولی برای وارد کردن پین کد، کاربر تنها سه بار فرصت درست وارد کردن را خواهد داشت و در صورت مغایرت، گوشی غیر فعال خواهد شد.
استفاده نکردن از سیم کارت برای مدت طولانی
فرقی نمی کند مشترک سیم کارت دائمی ایرانسل باشید یا اعتباری، در صورتی که برای یک بازه طولانی از سیم کارت خود استفاده نکرده باشید و یا هزینه آبونمان خود را پرداخت نکرده باشید؛ بر اساس قانون اپراتور می تواند سیم کارت شما را ابتدا مسدود و سپس سلب امتیاز نماید و به دیگری واگذار نماید. بنابراین اگر سیم کارت شما به دلیل خاموشی و عدم استفاده مانند خرید شارژ، خرید بسته اینترنت و یا غیره مسدود شده باشد؛ باید ابتدا مطمئن گردید که سیم کارت مسدودی شما به کس دیگری واگذار نشده باشد؛ سپس برای رفع مسدودی آن اقدام نمایید.
به طور کلی توصیه می شود؛ اگر سیم کارتی دارید که بنا به هر دلیلی شماره اول شما محسوب نمی شود و از آن استفاده نمی کنید؛ هر چند وقت یکبار آن را روشن نموده و از اینترنت یا خدمات دیگر آن استفاده کنید تا مالکیت سیم کارتتان برایتان باقی بماند.
ارسال پیامک تبلیغاتی
بر اساس قانون ارسال پیامک های تبلیغاتی از سوی شماره های شخصی جرم بوده و ارسال کننده پیامک متخلف شمرده می شود. بنابراین مشترکین کلیه اپراتورها در صورت دریافت پیامک هایی حاوی مطالب نامناسب یا تبلیغات از شماره های شخصی، می توانند شماره ارسال کننده پیامک را به اپراتور مربوطه پیامک کنند؛ بعد از بررسی و صحت سنجی، شماره متخلف از سوی اپراتور مسدود می گردد.
ناقص بودن مدارک سیم کارت
اگر در هنگام خرید یا ثبت نام سیم کارت، مدارکی که باید ارائه می کردید؛ به متصدی مربوطه تحویل نداده باشید یا نقصی در اطلاعات ثبت شده در سیستم وجود داشته باشد؛ ممکن است سیم کارت برای شما فعال نشود و یا بعد از فعال سازی موقت دوباره مسدود شود. در این صورت باید ابتدا با تکمیل کردن اطلاعات و مدارک مورد نیاز، اقدام به رفع نواقص پرونده نموده و سپس برای رفع مسدودی سیم کارت اقدام نماید.
رفع مسدودی سیم کارت در اپراتور ایرانسل:
در اپراتور ایرانسل مشترکین سیم کارت دائمی یا سیم کارت اعتباری ایرانسل در صورت مسدود شدن سیم کارت؛ می توانند از روش های ذیل برای رفع مسدودی سیم کارت خود استفاده کنند:
مراجعه به سوپر اپلیکیشن ایرانسل من
اگر سیستم عامل گوشی هوشمند مشترک ایرانسل اندروید است، مشترک باید ابتد وارد صفحه اصلی اپلیکیشن" ایرانسل من" شود و در قسمت پایین صفحه اصلی وارد بخش" حساب من" شده و در صفحه بعدی گزینه" پروفایل" را انتخاب نماید. در صفحه پروفایل کمی به سمت پایین اسکرول کنید و در میان خدمات مختلف گزینه" مسدود کردن / رفع مسدودیت" را انتخاب کنید.
در صورتی که سیم کارت شما مسدود باشد؛ در این صفحه پیغام " سیم کارت غیر فعال / مسدود است" را خواهید دید که با انتخاب گزینه رفع مسدودی، سیم کارت مجددا فعال می شود.
تماس تلفنی با مراکز تماس ایرانسل
کلیه مشترکین سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل می توانند به صورت آفلاین با مراکز تماس ایرانسل تماس گرفته و درخواست رفع مسدودی سیم کارت خود را اعلام کنند. اگر به عنوان کاربر سیم کارت ایرانسل قصد مراجعه حضوری به نمایندگی های ایرانسل را ندارید و به اینترنت هم دسترسی ندارید؛ برای برقراری ارتباط با مراکز تماس ایرانسل، مشترک می تواند با یک شماره ایرانسلی با شماره 700 تماس بگیرد و یا با خط غیر ایرانسلی با شماره 09377000000 ارتباط برقرار کرده و درخواست رفع مسدودی سیم کارت خود را مطرح کند.
مراجعه حضوری
مشترکین سیم کارت دائمی یا اعتباری ایرانسل می توانند در صورت تمایل با مراجعه حضوری به مراکز فروش و خدمات ایرانسل نسبت به رفع مسدود سازی سیم کارت خود اقدام نمایند. این روش به عنوان سخت ترین و زمان بر ترین روش رفع مسدودی، از سوی کارشناسان خیلی توصیه نمی شود؛ ولی از آنجا که در برخی شرایط مانند مسدود سازی سیم کارت به دلیل نقص مدارک لازم است؛ مشترک به همراه مدارک شناسایی معتبر و مدارک تکمیلی پرونده به نمایندگی های ایرانسل مراجعه نموده و برای رفع محدودیت ها اقدام نماید؛ امری اجتناب ناپذیر می باشد.
منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز